Över vida oceaner...

Ytterligare en helg avverkad supersnabbt! I fredags kväll hade jag myskväll med mej själv, after-eightkladdkaka, pärondryck & grönsaker med dipp. Lördagen var det så hiiimla fint väder så en sväng i skidspåret med Vendela var given :) Synd bara att jag skulle dra på mej skavsår på båda hälar(Skinnflådd). Så har haft lite problemas att gå med skor, men har iaf stått ut. På kvällen blev det käk på kina restaurang med Linis & Jossii, mums! Sedan blev det melodifestivalenmys hos Frida, med Linis, Jossi, Kajsa & Emma - fettokväll AB(3-5 godisskålar - yepp du läste rätt, men tror det blev mkt över xD). Igår var det också überbra väder, så blev en dag i pulkabacken med kusen m familj :) & lite varm choklad på det, så det blev en fin dag! Kvällen blev lugn med "Så ska det låta" & "Rederiet" ;)

Idag hade jag endast en föreläsning tror det blev en timme max, alltid skönt med korta dagar, nåjaa dock måste man ta mer eget ansvar, men vad är det liksom? Har städat, packat & pluggat lite! Imorn åker jag hem till Skitan & stannar tills nästa tisdag = mkt tid med mina nära & kära. Dock den största orsaken till varför jag åker hem är inte den roligaste precis - begravning på fredag för fina Idiisen <3 Hur ska jag klara av det? Begravningar är aldrig roliga men känner på mej att denna kommer bli den värsta jag varit med om, en ung människa - livets mening är väl inte att man ska dö ung? :( Har vart på tre begravningar innan(morfar, mormor & nu senast farfars), så klart jobbiga också, men de hade fått levt ett långt & lyckligt liv iaf. Idiisen ett lyckligt men ack så alldeles för kort liv! Orättvisare värld får man definitivt leta efter!

Nu ska ta mej nått att äta & kika på "Rederiet" ;) & klockan nio är det "30 grader i februari".

Puss & kram <3


Vänskapen försvinner inte bara för att en blir en ängel...

Det blir bara lite andra vilkor och svårare att leva.. Än en gång har jag förlorat en person som betytt allt för mej. Den 22januari gick mina älskade fina bästa vän Idiisen bort & med henne även hennes lilla ofödda son Totte <3 Det kom som en stor chock för alla! Smärtan och sorgen är helt obeskrivlig, jag förstår inte - allt är så ofattbart & orättvist! 21år & hela livet framför dig, det var 2012 som skulle förändra ditt liv, med barn & allt. Men något hände på vägen. Det är nu jag ska minnas alla minnen med dej, vi har delat både glädje & sorg med varandra, allt! En hemlighet mellan oss visste vi inte än va det betydde, vi kunde prata om precis allt. & vi behövde inte skämmas inför varandra. Jag fick 6-(7?) underbara år med dej, minns inte exakt när vi lärde känna varandra men det var väl i nian tror jag när vi hade en föreställning med insamling för barnen i Rwanda.(Elr va det i åttan vi gjorde det?) Spelar ingen roll för det har iaf varit fantastiska år! Du var oftast(alltid) glad, var en solstråle i vardagen, omtänksam & älskad av många. Oavsett vad så kommer jag alltidalltid att älska dej! Vi ses kära du! <3<3 Du & Totte har det säkert bra där ni är och hittar på en massa bus som du även gjorde här på jorden! 

Vi har som sagt många minnen tillsammans. Midsommar(2007?, 2008, 2009 & 2010) & nyår(2009) har vi firat några gånger. Varandras födelsedagar & festat mångamånga gånger tillsammans! Hjördis & Gullan hann även med en del turnéer; Midsommar i Öregrund(2008?) Allsång På Skansen(2008), Tylösand(2009), Lotta på Liseberg(2009), Gröna Lund(2009), Midsommar i Orsa(2010), Rättviks marknad, London(2010), Osby(2011), Ullared(2011), Tyskland(2011, över dan för inhandling av sprit xD) & två kryssningar dels studentkrysningen(2009) & kryssningen förra året(2011). Vi sjöng tillsammans(med Amanda & Sara) på skolavslutningen i nian(2006), nått i stil med "Rotskär, Rotskär vi har levt vårt liv på Rotskär, Rotskär osv.." Så har vi haft studentbal tillsammans(2009). & mångamånga mer minnen! <3<3 Kärt barn har många namn; det dök upp en del smeknamn under dessa år; Agda, Partyprinsessan, Idiisen, Gullan & ett smeknamn du inte gillade som jag bara sa när jag skulle retas lite, så det nämner jag inte ;) Du var min partyprinsessa & jag din partypingla & du min Gullan & jag din Hjördis!(Starkaste smeknamnen). Nu får Hjördis klara av turnéerna ensam, det kommer vara tomt & svårt utan Gullan! <3

 
Bilderna är inte i någon särskild ålders ordning, men någorlunda iaf! Kunde lagt in minst lika många till men var tvungen att begränsa mej! <3


RSS 2.0