Sommaren är kort

Hela sommarn har gått & jag har inte bloggat på en evighet, lusten &tiden har inte funnits då jag knappt hunnit med mej själv. Sommaren har sprungit iväg med jobb, jobb & åter mera jobb. Stressat till stranden så ofta man hunnit pga av dåligt med soldagar. Festat en hel del(minst 1gång per vecka känns det som, men man ville jue passa på eftersom det var sommar). Har även haft en av dem jobbigaste somrarna ever, mycket förändringar, men snart ska vi nog hitta en bra lösning för alla. & pricken över i:t blev min kära cykel stulen i söndags utanför jobbet, på 3h lyckades nån jävel knycka min låsta cykel..

Menmen nu blickar vi mot den mörka ruggiga hösten! Som blir ännu mer förändringar, lilla jag flyttar från mitt trygga hem till en egen liten etta inne i stan :) 21år tillsammans med familjen i ett stort hus har gjort en väldigt bekväm, så nu börjar vuxenlivet på riktigt när jag måste börja ta ansvar för allt som har med hushåll att göra, men det kommer säkert gå perfa! Kommer nog vara tomt & litet till en början då man är van vid stora ytor & att alltid ha någon att prata med, men det finns jue alltid telefon ^^

Till en början tänkte jag iaf fortsätta att jobba som timvikarie i Skutskär så får jag se sedan hur länge jag orkar med att pendla, men det ska nog inte va nå problem. Samtidigt ska jag försöka läsa en kriminologikurs på distans!

Så ser framemot hösten & får börja på en ny kula :)

Nu måste jag ringa polisen för en stöldanmälan, ta en löptur, borsta väggen om jag pallar & ikväll blire till att fira Pella som fyller 15år idag, grattis! :)

Liten bildbomb från sommarn som gått!








Det är vänner som dessa som får dej att le & skratta! <3


RSS 2.0