Freeeedag!

Hallåå alla snyggingar! Jag måste bara meddela ibland älskar jag verkligen rea!! 136kr för en skjorta, t-shirt, strumpbyxor & två par strumpor - det kallar jag kap! :)

& så hade mina efterlängtade skor från Nelly kommit & dem satt som en smäck!!

+ en assköön liten topp!

Så nu är jag komplett ;)

Nåväl vad har jag gjort idag?! Ååmmat mej över att jag varit uppsvälld & haft ont i käften - troligtvis en visdomstand som bråkar. Men det är bättre idag än igår så det är på god väg :) Har handlat lite & vart en sväng på stan med Cissi! Nu ska jag snart käka lite ungskorvsspeciale ala moi & pasta, perfa! Hoppas det går bättre att tugga nu än vad det gjorde imorse. Man blir handikappad när det inte går att tugga på vänstra sidan som jag alltid annars gör :P

Om ett tag är det dags att piffa till sig lite & dra till Linis för lite partajande!! :D Som sagt sprit löser väl alla problem? ;)

Ta det lugnt ute i fredags kvällen/natten! Puss <3


Heej från den naturliga osminkade skönheten!! <3

Fredag den 13e!

Skriva blogg är inte min starkaste sida precis eftersom det tar evigheter emellan inläggen men här kommer ett!

Ja nu till rubriken, de flesta människor är livrädda för detta datum, varför? Ja det finns så klart en massa teorier men är det inte så att man tar mindre risker denna dag eftersom man är så rädd för att oturen skall infinna sig? När jag googlade på fredag den 13 aå kom detta upp: 

Sker det fler olyckor fredagen den 13?

Är du en person som håller dig inomhus idag? Eller oroar du dig extra mycket för att halka på ett bananskal? Lugn, det behöver du inte alls göra. Statistiken visar nämligen att fredagen den 13 inte är mer olycksdrabbad än andra dagar under året.

Enligt statistikern Jörgen Granefelt som arbetar på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap är inte fredagen den 13 en speciellt olycksdrabbad dag än om man jämför med andra dagar på året.

Vissa händelser är vanligare på den mytomspunna dagen medan andra är ovanligare. Men alla faller inom de normala variationerna. Utifrån MSB:s statistik är det tråkigt nog som vilken dag som helst.

Vid en mer noggrann kontroll av siffrorna finns dock en övervikt av en del olyckstyper men det finns ofta en naturlig förklaring till avvikelserna. Till exempel inföll fredagen den 13 på lucianatten ett år. På lucia är brandlarmen fler än normalt och det drar upp statistiken. Anledningen till att statistiken drar iväg något just denna dag är att fredagen den 13 infaller så sällan, vilket gör att en lucianatt med tredubbla automatlarm får en stor inverkan på statistiken.

Så hörrni ni behöver inte gå & oroa er för mkt för denna dag! Gör bara som vanligt så ska allt gå bra :)

Nåväl jag ska iaf skriva tenta idag & klarar jag inte den är det självklart inte dagens fel utan att jag pluggat för lite :P Sedan blire så klart tentafest, hoppas jag bara inte sitter & skriver tentan för länge så jag inte hinner handla " saft" ^^

& kan jue nämna att idag är det 2månader sen älskade farfar gick bort, jag trodde igår att det var 1månad, men tiden går så fort så man inte hinner med, ibland går den tyvärr för fort :/ Har nog inte insett än att jag inte kommer få träffa han nå mer, förens vi ses i himlen, om nu himlen finns? Nått borde det jue finnas som man kommer till, man har jue alltid haft tankar när man var liten att de goda kom till himlen & de onda till helvetet, hoppas det är så. Livet kan väl inte bara ta slut pang tjong??!

Aja där fick ni ett inlägg, nu ska jag bara ta det lugnt & invänta att få skriva tenta(14-19), wish me luck! & tänk på att det är tjugonde Knut idag också, så ni tar undan era julgrejer ;)

Puss & kram <3

Här kommer lite bilder från jul! :)


Jag, mami, Julia & Kevin!

Bror & Mambo!

Victor & sis!
Dessa var från dan före dopparedan nu kommer några från själva dopparedan!

Jag & farmor!


Julia & bror!

Victor, sis & Kevin!

Cathi & farmor!
Men heeey jag måste va sämst inte en enda bild på papi, va är detta?
Över till juldan!

Jag, Anastasia & Simone!

The gang!

Jag, Simone & Natta!


RSS 2.0