Less... Ge mej vår nu!!

Måste det snöa och regna om vart annat? Ena dan regn andra dan snö, elr blandat. För f*n det ska vara vår nu! Det är slutet på Mars, snart April så ge oss lite vårsol o värme, det behöver dessa vilsna själar nu. Gör oss lite happy av vädret om vi inte kan glädjas åt annat. Lite sol o klarblå himmel skulle göra både mej o nog många andra mkt piggare, för just nu känns det som jag inte orkar ett piss. Kan jue hoppas att en dusch piggar upp!

Gick upp vid halv nio, men icke var jag duktig nejnej blev två avsnitt One tree hill framför tvn innan jag typ slumrade en stund igen. Tiiiired.. Sen förresten va störda sånna här tävlingsprogram på tv är, kom in på kanal 8as spelprogram "ringoling", för det första vilket fult namn! o sen när det tävlas o de ringer in tar det jue en evighet innan de pratar med nån som säger det rätta svaret, fan va slöseri med tv-tid! Hur orkar folk titta på sånt egentligen? Aja jag väljer väl att kolla på värdelösa serier o dem på värdelösa tävlingsprogram! Serierna gör det betydelsefullt för mej o tävlingsprogrammen kanske gör det betydelsefullt för dem?

Jajja nog om dravel, ska snart hoppa in i duschen. Ska väl försöka va duktig o fixa lite här hemma, så tänkte jag hinna på en promenad till farmor o farfar.

hade great <3

Förresten en liten udda teori som jag o Ida kom på igår. Man brukar jue säga att "antingen har man tur i kärlek eller tur i spel", jag brukar då säga att jag inte har tur i något av det. Men så kom vi på den briljanta idéen, kanske jag ska börja spela för att på så vis se om jag har tur i det elr inte. Har jag inte tur i spel så måste jag jue ha tur i kärlek? HAHHA bara vi kan va så störda! Något annat weirdo som vi även knåpat ihop "Fan livet är inte lätt! Men vad vore livet om det var lätt? För lätt! Alltid du o jag babe <3

Nu vill jag ha torsdag, elr skärtorsdag rättare sagt för att få se alla kids som tigger godis/pengar. Nej inte därför jag vill ha torsdag, nej för då ska jag spendera en dag i Uppsala med världens bästa Idiisen o sen på kvällen blire en brakutgång med henne o mina älskade twins :D Så se upp för då smäller det som alltid när vi är i farten!

Nu är de dags för fredagsfest!!!

Tjoo, tvingade mej upp i halv nio imorse fattar inte jag som trodde jag kommit över stupet nu o blivit en morron människa, menmen är väl olika från dag till dag..

Käkade frukost o gjorde mej klar, sen blev det avfärd mot stan, men kom inte långt ringde pappa så han fick komma ut vid stora enso, det var nå tjal med bilen, lät så högt när man gasade. Självklart var det ljuddämpan som troligtvis är pajj :@ Men ja kunde köra till stan iaf, så med låtande bil tog jag mej till slut till stan!

Shoppade ett par leggins, en väska, två nagellack; ett svart o ett "pärongrönt", hårspray, träningsbyxor, ett träningslinne(fick en vattenflaska på köpet tihihi), ett par ljusrosa converse som jag tjatat om så länge! ÄNTLIGEN! :D Så handla jag en present åt Birrebaum :) Och lite flytande föda.. Lunchade på stan med bästaste twinsen o Alnerskan :)

Så nu sitter jag här i underkläder o dem rosa conversen, jag är inte knäpp jag var bara tvungen att ha skona på mej lite, klädseln kan förklaras att jag ska hoppa in i duschen very soon..


Ikväll blire partaj, firaa lovely Birrebaum som nu äntligen också fyllt systemis! YEY! Ses i dimman!

Hade great <3


Åh dessa älskade pärlor kommer jag använda i vår!! GILLART!


Så välkommen in i 20års åldern, nu lämnar jag tonåren bakom mej!

Japp nu har dagen då vi alla väntat på varit.. Vägen bort från tonåren avklarad o systemet "oskulden" avklarad ;)

Torsdagen den 18e mars, till synes en vanlig dag, men inte för mej. Nejnej detta var dagen jag tog resan bort från tonåren till att bli en stor 20åring ;) Detta var dagen då bekymmer och bråk kunde glömmas för en dag. Dagen då allt skulle vara perfekt, vilket det även var. Dock var det lite konstigt på morron, ingen frukost på sängen, vilket jag alltid brukar få när jag fyller år. Men ja, jag skulle inte upp tidigt som pappa så då blev de jue inte av. Vaknade iaf typ kvart i åtta o ropar "jaha, ingen frukost på sängen?" men ja pappa skulle jue åka till jobbet då så de va mest för att få en grattiskram sådär på morronkvisten ;)

Dagen fortlöpte med en enorm fart, blev systemet med bror som jag tvingade med, för ville ha lite stöd o support o inte känna mej helt bortkommen bland alla spritflaskor o vinsorter. Visst har man vart där inne förut men den här gången var jue speciell, lilla jag skulle med egna händer plocka i det jag ville ha o sedan betala alldeles själv..

Fixade det sista inför kalaset, så kom sedan alla älskade som ville fira mej; pappa, mamma, sis, bror, Victor, Catarina, Pella, farmor, farfar o Idiisen <3 Efter fika med god tårta (med knappt nån grädde som jag speciellt gjort så att jag även kunde käka detta år) och efter käk (med plock som rostbiff, kalkon, skinka, potatissallad, skagen-/tonfisktunnbrödsrullar, frukter och fetaost), bar det av in till stan till Nylén twins för förferre med dem o Sabina :) Blev en härlig kväll innehållandes allt det glada, inga bråk elr tårar kan man begära mer?

Fredan försökte man bara smälta att man fyllt 20, men ja i slutändan så kändes det som att man fyllde vilket år som helst, bara då kanske att man fick gå på systemet.

Lördagen skulle inte bli sämre, då var det dags för den efterlängtade 20års festen! Idiisen köpte kinakäk från nån kiosk i Gårdskär, så man hann få i sig lite ätbart innan all flytande föda. Sen så kom alla mellan sju och åtta :) Sabina, Emelie, Sara, Cajsa, Pontus, Ken, Micke, Henke, Mackanbror min som också fick äran att va med ;) Dock de tre virrpannorna Nylén drog på sig en tur till Överboda(Typ Ä-by) eftersom platsen de skulle hoppa av på inte kom upp på busskylten, o deras lokalsinne är väl inte de bästa så, tur att Birrebaum inte börjat dricka än så att hon o jag kunde åka o hämta dem, annars hade de fått stått i över en timme i väntan på nästa buss som skulle ta dem till mej ;)

Men kvällen sluta bra blev kortspelande, dansande, prat med härliga människor, kan man begära mer? Men ja klart det var folk som saknades i synnerhet älskade PT :'( och såklart Alnerskan! Förutom det var kvällen komplett!

Blev lite struligt när vi skulle in, alla blev sena iväg o jag hade noll koll på klockan.. Så Ida, Johanna, Isa och Julia snabbade sig iväg till bussen, jag var för seg så skulle inte hinna, Emelie, Sabina, Pontus, ken o Micke åkte bil. Sara och Cajsa åkte bil med nån annan snubbe till Solo. Så det blev splittningar. Tur att brorsans kompis mackan fixade skjuts åt oss, men bror hoppa av i centrum o tog bussen in istället. Så jag åkte där ensam med Mackan men vi hade skoj endå :) Gick in på Subway en sväng för att hejja o antagligen dryga ;) Sen stötte vi på Emelie och Sabina igen i krogkön till Slick så ställde oss där, efter en liten stund kom bror o Isa, resten av bussgänget hade drahit till donken. Körde en klassisk "Han är min pojkvän, med ett stort leende på läpparna" för att komma in, det gick jue vägen ^^ Sabina tog sig in med hennes boy o resten lyckades ta sig in med bror min ^^

Slick var det mkt folk vilket jag inte alls trodde de skulle vara eftersom de va helgen innan löning! Så de va jävligt najs! Stötte på trevligt folk och avslutade kvällen/natten på ett inte alltför dåligt ställe ;) Han även med en tur in på Subway igen för att vara ännu mera dryg ;) För att sedan hamna i en varm mysig säng...

Dan efter vakna man av och såg att de snöa ute, typ storm?! FY FAN! Skulle jag ta mej till bussen i tunna strumpbyxor, converse o en tunn vårjacka? Tur att det fanns en god själ som låna ut mjukisbyxor o en tröja så jag inte skulle frysa alltför mycket ;)

Jädrar i mej vad långt det blev, men skriver mest för att själv kunna gå tillbaka och kika på mitt 20års firande! :D

Hade great <3


20års firande med familj <3

Blev på tok för mkt bilder på mej o älsklings is men härligt! <3

Även mkt pics på mej o Sabi <3

Men mest på lilla jag, elr nu kanske jag får säga stora? ;)

Dock sämre med pics på dessa två bruds <3

Så de va torsdan, slänger in nån från lördan också men resten får ni kika på fb ^^


Henke, Birrebaum, Sabi o Idiisen!

Micke o Kenta!

Julia, Isa, Jojjis!

Cajsa, Sara o jag!

Bror o Mackan!

Pontus!

Så alla kom med iaf det som är huvudsaken ;)

I'm obsessed - yes I'm!

O.C, O.C, O.C säg mej tittar jag på nå annat? Nästan inte, kollar sällan på tv men när jag gör det så blir det O.C, vilket ja blivit varje dag den senaste veckan ;) Visst ja jag kollar jue på Gossip Girl o Grey´s, men det är bara två dagar de ;)

Har spenderat den största delen av dagen med världens bästa Idiisen <3 Gick upp runt åtta, käkade frukost o läste tidningen. Tänkte gymma idag men det blev ändrade planer för att hinna med dagen. Gjorde mej klar o åkte in till city runt tio för att möta upp Idiisen, hon skulle ta hål "nya", hon hade hål för typ 6år sedan? Men de krånglade så de hade typ växt igen nu. Blev en sväng på stan hittade en ûber söt typ gammelrosa? klänning på Vila så den blev det! Måste kläs upp över öronen inför lördag då the big day kommer firas med buller o bång ;D Blev även ett svart långlinne som ett komplement till en grönaktig tunika som jag beställt från hm som var lite för kort.. Sen blev det en lunch på Java, älskar deras kycklingsallader, med pasta o rhode islanddressing :) Träffade även på bästaste tvillingarna, mina stjärnor <3

Fan märkte idag att jag säger alldeles för mkt att jag älskar saker elr är alldeles kära i dem ;) "Blev alldeles KÄR i dem rosa conversen!", "Älskar kläder", "Älskar kycklingsallad". Som jag sa till Idiisen "Jag älskar kläder o skor, men inte killar", usch så hemskt det lät! Men aja jag hittar väl min livs kärlek jag också så småningom!

Sen blev det en handling på lilla Coop i Skitskär, ingredienser skulle inhandlas till muffinsbak o tårtbak. Så blev en sats muffins idag. Tårtan görs på torsdag på "The day". Hann även med att städa o diska lite trots att lilla Idiisen var här.. Mysdag i all ära!

Sen så ja vad har mer hänt, ni kan väl gissa! Japp två avsnitt O.C blev det, hjälpte även pappa med att flytta bokhyllan i det nyrenoverade rummet.

Tänkte kika bandy men som vanligt fastna jag här så, de blir nog inte så mkt bandy trots allt. Kanske kikar på lite Cougar town sen, hade aldrig sett det förns jag såg de hos Birrebaum förra veckan o det va jue helt okej :)

Hade great <3

Doctor, doctor give me medication...

Attans då Elin Lantos låt Doctor Doctor från melodifestivalen har naglats sig fast på hjärnan, men ja den är jue lite små härlig iaf så ;) Skönt att inte ha Calle Moraeus låt Underbar på hjärnan iaf vilket jag hade tidigare idag, huaa xD

Vaknade vid åtta idag o morronpigg yes love it! Kikade på två avsnitt av O.C :) Tänkte dra o gymma men hade för mkt som skulle hinnas med idag så kanske gör de imööra istället :) Har bakat, städat, bytt lakan, tagit en långpromenad med sis, lagat mat o återigen kollat på ett avsnitt av O.C, o även Gossip Girl avsnittet som visades igår ;)

Nu väntas lite fotboll Liverpool - Portsmouth, te med honung o digestive med smör o ost, mumsfilibabba! Men nu saknas "om 5min vid elvan?", sena testunder med den bästa, allt skvaller o det härliga skrattet alldeles för mkt :'(


Så slänger in en bild på sunshine ;)

Three days left to the systemisyear!

Vi går mot ljusare tider!

Igår gick jag upp runt åtta, käkade frukost o kikade på två avsnitt av O.C, vägen till morron människa ^^ Sen blev det en tur in till city för träning på gym :) Someone goes fit for fight ;) Sen va jag en sväng till farmor o farfar. På eftermiddan blev det en tur till Valbo med papiraul, fick en förtidspresent, en mobil samsung touch, nice :) På kvällen blev det bio "Remember me" med isa, julia o pella :D Var faktiskt mkt bättre än vad jag trodde, såg inte lovande ut i början efetrsom de va premiärsdag, lite folk o i salong 3. Men den va bra o sorglig, buaa :'( Hade jag sett den hemma hade jag gråtit floder, nu va man jue tvungen att hålla igen eftersom de va bland public ;) O faktiskt Robert Pattisson spelade mktmkt bättre i den här filmen än i Twilight, men kanske för jag inte tyckte att Twilight va nån höjdare direkt.. Se filmen det är verkligen värt pengarna!

Idag vakna jag runt halv nio, gick upp en stund efter det o kolla på O.C o fixade i gång nya telen. Tänkte göra mej i ordning, fixa i rummet, ta en promenad o gå en sväng till mutti... Ikväll blire jobb 19-03.30. Missar melodifestivalen, attans! Men får se på reprisen elr spela in den ;) Tihihihi, nörd I know men vaddå tradition att se på det enda sen barnsben så...

Hade great <3


Hello Sunshine!

1vecka kvar, 1vecka kvar, 1vecka kvar, va är det man går o väntar på? Att bli gammal? Få besöka systemet? Kommer in i ytterligare ett år med en underbar familj o oslagbara vänner <3 Shoppingrunda på systemet som jag, Birrebaum o Sabii snacka om, patetiskt? Ja kanske lite höhöh, men det är värt att prova, välja bland flaskor istället för bland kläder haha xD

Gick upp strax efter åtta idag, duktigt, jag ska bli morronmänniska! :D Käkade frukost o kollade två avsnitt av O.C, älskar serien, man kan se den om o om igen :) Efter det satt jag mej vid datorn, jag har alltid förmågan att fastna då, ytterst dåligt.. Har nyss duschat så tänkte slänga på mej lite kläder o gå ut i det härliga vädret.. Börjar känna mej lite smått hungrig, men först en promenad o sen lite käk, får se vad som finns att laga till..

Sen blire jobb 14-18.30! Ja så kan min dag beskrivas.

Hade great <3


Tror nog gråsparven blir minst lika lycklig som jag när det är vår! Älskar våren! Förutom all snöslask o "vårflodar", vilket det nog kommer bli i år efter all snö..


Åh börjar det bli vår?

Man kan nästa börja fundera när det är strålande solsken, klarblå himmel o vattendropp från taken, mysigt!

Igår blev de en tur till Köpis med Birrebaum, sedan kom Sabiii o mötte upp oss. Inhandlade ett linne, en kofta o två DVD-boxar O.C o One tree hill säsong 2 :) Efter det åkte vi hem till lilla Birre o käka chilicorncane, godis o kolla på tv, myspys länge sen jag umgicks med mina två pärlor! Juste va även en sväng till Dollarstore också höhö, köpte två stora doftljus o ett fat att ställa dem på + bodyskrubb o ansiktsskrubb.-.

Idag gick jag upp typ tio i nio, gjorde i ordning frukost o satt mej framför tvn o kollade på tv avsnitt av O.C..

Ska fixa lite o göra mej klar sen bär det av till city för en lunch med Alnerskan o Nylén twins :)

BTW beställde lite grejs från HM igår också; ett rosa o ett vitt linne, en kofta, ett armband o två ljusrosa kuddfodral :) Härligt med nya kläder till våren, gillart!

Hade great <3

Hemma från "Yhe Whovalley"

Kom hem runt sex tiden igår, gick bra att köra, känner mej stolt som orkade köra så långt, eftersom jag körde 10mil längre än vad jag någonsin gjort förut ;) 35mil med en snabb paus på knappt 10min, bra jobbat ;)

Onsdag 3/3:
Kom iväg runt halv nio o påbörjade den 35mils långa resan mot Vemdalen, stannade för en fika i Järvsö o sen för en "Legstretch" en bit för Vemdalen. Kom upp runt halv två. Blev tvn o så för resten av dagen/kvällen + till att umgås med moster(Åsa), morbror(Stig), mor o mina två söta kusinbarn Tilda o Linn :)

Torsdag 4/3:
Vaknade upp till en solig dag med klarblå himmel o ca -10grader, kanonväder för lite slalom! Vi drog iväg till Vemdalsskalet perfekt för lite slalomåkning :) Åkte till en början i barnbacken med Tilda som åkte bräda, jätteduktig för att vara 5,5år, blev jue ifrån körd hööh, men kan bero på att lutningen inte fick upp mej i nån bra fart ;) Tog sedan o köpte liftkort så drog mej ut i de större backarna en liten stund för mej själv. För mamma åkte inte o Stig o Åsa hjälpte Linn som åkte i minibacken, men duktig hon med blott 2,5år :) På kvällen fick vi främmande av några som vi känner :) Sedan blev det spel, karaoke o tv för hela slanten ;)

Fredag 5/3:
På natten hade Nicklas(min kusin) o hans tjej Marika kommit upp så den här dagen fick man även sällskap i backen med dem. Den här dagen åkte Tilda slalom så då blev de dem större backarna. Till en början åkte jag, Tilda, Nicke, Åsa o Stig blev lite blåa o röda backar, dem svart är jag för fega för, vågar bara åka dem i Kungsberget, men hej det är stor skillnad på backarna i fjällen om man jämför med Kungsberget! Så jag nöjde mej med blåa o röda, men ack vilka härliga, var två härliga långa backar jag gillade bäst! Sen blev det lite fika med de andra. Efter det drog jag, Tilda o Marika iväg i de större backarna igen. Nicke skulle komma efter men han blev tvungen att stanna med Linn för hon ville ha pappa med sig när hon åkte i lillbacken. På kvällen blev det återigen karaoke, Tilda o jag höll vår egen lilla afterski ;) Så blev det lite Let´s dance o spel.

Lördag 6/3:
Blev en tur upp till "Timmerkojan" ca 9km fram o tillbaka. Men idag va vi splittrade Nicke, Marika, Tilda o Linn åkte slalom o jag, mamma, Åsa o Stig tog längden. Härligt var det kändes som man hamnat i paradiset. Klarblå himmel o strålande solsken, åkte med solen i ansiktet upp på fjället. Så vackert med den blåa himlen mot de vita fjällen, där fanns det inga bekymmer bara frihet, man kände sig avslappnad skulle kunnat stanna där för evigt!(Elr inte för evigt men ja ni fattar). Blev en fikastund i Timmerkojan innan nedfärd igen, nervägen gick betydligt snabbare, men inte så konstigt när de var nerför, de enda som behövdes var lite stackning emellanåt, snabba skidor hade jag så blåste ifrån de andra :) Gjorde det även på ditvägen ;) Sen blev de käk i Nicke o Marikas stuga o sen Melodifestivalen! Men för fan de två bästa gick inte vidare va är detta? Alcazar o Neo skulle lätt ha gått vidare :@ Inte för att jag inte tyckte om Pernillas o Jessicas låt, utan jag tyckte A o N va klart bäst! Men ja man får väl va nöjd endå för alla som är i final nu är bra förutom DARIN USCH! Efter meoldifestivalen tog vi oss tillbaka till Åsa o Stigs stuga, kikade lite på World trade center men bestämde oss för att sova men jag kollade klart på Bröllopsfotografen som jag kollat på de två dagarna innan, för hade inte orkat kolla klart på den :)

Söndag 7/3:
Blev en tur till Vemdalsskalet även den här dagen men då för att kolla in Tilda o Linn som åkte slalom. Mest Linn då för hon åkte i den "större" barnbacken, så himla gulligt o se när småbarn åker :) Kände mej som en papparazzi med kameran, vi va tre dessutom för mamma o Stig fota också hihi... Sen blev det tillbaks till stugan för städning, packning o lite käk innan hemfärd. Åkte väl runt halv två.

Dessa dagar har vart helt underbara; trevliga människor, klarblå himmel, solsken o ca -10grader förutom sista dan då va de lite mulet o bara ca -2grader. O Pistvakt har man fått sett varje dag också, så roligt ungarna tyckte det va. Jag skrattar lite extra åt lilla Linn som tog åt sig av va Pistvakterna sa. "Hej då pojkar!" o sen tydligen när hon druckit ur sin mjölk sa hon glatt "En till" HHAHHA sötunge ;D

Sen ja när man kom hem efter gladheter så möttes man av ett inte alls så roligt besked... En kille lika gammal som mej som jag dessutom gått i pararellklass med från lekis till nian hade dött elr rättare sagt frusit ihjäl i en snödriva fy fan va hemskt :/ Va är det som händer egentligen händer massvis med saker hela tiden.. I höstas var det en tjej från Ä-by som blev påkörd av en traktor o avled o nu detta! Fy fan! Tänker på deras familjer o nära... Uschusch...

Nej nu från det tråkiga till min vardag, ska blåsa håret o smörja in mej nu. Sen tvätta lite o hinna med en promenad o kanske en sväng till farmor o farfar. Ikväll blire jobb 17-23.15.

Men hur kan man få träningsvärk i handlederna o händerna? Igår kunde jag inte ens böja höger handen, den var halv böjd, det gick inte att böja fingrarna neråt o inte tummen bakåt o inte sträcka ut hande helt, läskigt! Men idag känns det bättre men man känner sig fortfarande stel i händerna men nu kan jag ta i saker iaf :) men känns lite som en stukning när man försöker böja fingrarna men det är jue bara träningsvärk, men har inte haft det förut så tycker det är lite komiskt ;) Har haft loite träningsvärk i resten av kroppen också men det enda som känns nu är lite i knäna av slalomen, men man åker inte så ofta så då stöter man på muskler man sällan använder :)

Hade great! <3


Mamma o jag sov i en varsin våningsäng i lillstugan :)

Söt Linn :)

Slalomproffsen Tilda o Linn :)

Tilda i liften

Linn i liften med mamma Marika

Linnsan kör på coolt i guppen ;)

Attans det är nå fel på ljuset på min kamera :/

Så jävla söt! <3 Ser jue himla cool ut också ;)

Ytterligare en sötmänniska Tilda <3

Knäppte inte så många pics med min kamera eftersom den är som den är så ska sno bilder från Mutti sen ;D


ARG!! :@

Är så jävla arg så de inte går att beskriva nu! Det var ingen trevlig nyhet man fick när man öppnade mailen. Hade begärt om ledigt den 20e mars för att fira min 20års dag! men i helvete heller, nej då ska jag jobba natt! Antingen har han missat i mailet att jag bad om ledigt elr så har han bara totalignorerat det... :S Jag mena visst nu har jag tagit ledigt imorn till på söndag, men man har ändå rätt till 25semesterdagar om året o detta kmr bara bli 5dagar, 20dagar kvar att ta ledigt på! (Borde kanske inte skriva så här om nån opassande skulle se det...) Men man måste få uttrycka sina känslor...

Skönt att åka bort imorn så man kommer bort från all skit, bara ta det lugnt o hade roligt, inte behöva bry sig.. Vill åka nu!! Ska bara ta mej igenom den här dagen o jobba ikväll, sen så då jävlar!

Fan va det förstörde min dag nu! Tur att jag inte behöver jobba den 18e iaf på självaste födelsedagen, men då hade jag inte ens begärt ledigt! Kul den veckan v11 jobbar jag både fredag o lördagnatt, annars hade man jue kunna haft festen den 19e, men självklart går allt emot mej! :@ De enda dagarna jag jobbar den veckan är just fre- o lördagnatt :S

Nej nu ska jag fixa o packa för roligheterna o lyssna på arg musik!

Hade great <3 Jag kommer ha de så jävla sämst(idag)!

För det är 1a mars o snön vräker ner som alltid!

Helgen är över o vardagen är återigen här! Så även snön, igenigenigen! Det är mysigt med snö men inte samtidigt som de blåser orkan, aja överdrift med orkan, men blåser som fan iaf... Nu har vi kommit in i en vårmånad så dags för snön att ge med sig tycker jag :) 17dagar kvar till halvvägs till 40, elr halvägs till tant som Johan brorsans kompis sa igår för att vi tjejer blir tanter före killar blir gubbar, för dem är jue halvvägs till 50 så xD O då blir tydligen dem gubbar elr nå sånt! xD

Igår åkte broder hem till Kalmaar :/ Följde med papi o skjutsa han till Arlanda o jag säger; aldrig mer åka bil framotillbaka till Arlanda utan radio :O Den har tydligen blivit pajj elr nå fel med inställningarna efter att ha haft bilen inne på verkstan, knasigt de där. Men så ja man fick försöka roa sig endå höhö ;)

Idag hade jag ställt klockan på tjugo över åtta men tog mej upp förns en halvtimme senare, men ja skulle ha tagit mej till friskis för lite gym men snön stoppa mej, orkade inte gå till bussen, räcker att jag ska in till city ikväll :) För då blire käk på Kina med Jojjis o Idiisen, mumma! ;D

Har tvättat lite, fixat, duschat, käkat o så. Funderar för fullt vad jag ska packa ner för Vemdalen, alltid lika svårt att åka bort ;) Vill ha onsdag nu, ska bli skönt att komma bort lite, bort från tristessen.. Hoppas på sol o perfekta minusgrader för dagar i backen :D Här ska det åkas skidor!! Hoppas på längd nån dag också ;) 

Nej nu ska jag fila naglarna, så måste jag väl ta mej ut i snöyran o skotta så man inte blir insnöad..

BTW kort elr långt hår?? Slingat elr oslingat?? På mej alltså!!

Hade great! <3


Dessa snygga brudar blire restaurang med ikväll ;D (Bild tagen ca 2år sedan, Jojjis är numer blond o Idiisen brunett, men jag samma gamla blondin xD)


RSS 2.0