Suuuunday

Ytterligare en helg passerad, tiden springer iväg alldeles för fort! Fast ändå skönt att det är sommar snart så man kan få slippa plugg för en stund! Ska hinna med så mkt nu på knappt 1,5månad så vet inte hur jag ska få det att gå ihop, men skönt sen när det är över!! Måste skriva ut min obeskrivliga glädje att Brynäs tog guld i torsdags - svenska mästare, wihoo - kan man va mer lycklig?! :D

I fredags kväll var jag på bio ; the Hunger games med 9pers från klassen samt 2 pojkvänner! :) Den va riktigt bra, men sorglig, men det är många filmer för mej ;)

Igår blev det en del plugg, städning & sedan på kvällen blev det film & kinakäk med Mallan :) Kikade på nån knasig film "Midnight in Paris" & sedan gick "Wedding crashers" på tv ^^ Lyckades alltså kika på två filmer med både Owen Wilson & Rachel McAdams ^^

Idag har det blivit lite plugg & en löptur med Mallan :) Såg att "Shutter island" går på tv ikväll, så eftersom jag inte sett den är det väl på tiden att jag kollar på den då många säger att den är så bra :)

Något inte alls roligt är att idag är det prick 3månader sedan som världens bästa Idiisen gick bort! <3 Saknaden är så in i norden stor, ibland kommer tankarna & så tårarna & jag hänger fortfarande upp mej på varför? Orättvisan har aldrig varit mer orättvis!

Så som så många andra går livet vidare, men med en stor sorg & saknad! Dags att sluta skriva innan det kommer ännu fler tårar!


Hade bäst, puss & kram! <3


Så go, så vacker, så lycklig - du strålade verkligen på denna bild, som du även gjorde den sista tiden då allt var frid & fröjd! <3 Jag älskar & saknar dej bästa vän!! <3

Brynäs hejhejhej kom & sjung med mej!!

Nu var det toklänge sedan jag skrev, det kanske inte är min grej helt enkelt? Aja här kommer iaf ett förhoppningsvis "efterlängtat?" inlägg ;)

Senaste tiden har det väl inte hänt så mkt, allt rullar på som vanligt. Påsken var jag hemma över en vecka, det var ruggigt skönt :) Även fast man inte hinner ta igen sig så mkt när man är hemma för man ska flänga överallt så känns det jämt skönt! Det var första gången Signe var med hem & det gick jättebra, hon verkade trivas iaf då hon fick lite mer utrymme att springa i än i min lilla lägenhet :) Det hanns med massa påskmat, must & godis, umgicks med familjen, träffade mina underbara vänner, drog en utgång osv ^^

Helgen som var tog jag det mest lugnt, på fredan blev det en hemmamyskväll bara jag & Signe, på lördan var det plugg i skolan(trodde aldrig att jag skulle plugga på en lördag nånsin, men man var så illa tvungen - gruppuppgift xD var förhoppningsvis första & sista gången xD) Brynäsmatch & på kvällen tacoquizmys hos Emma med henne, Lina, Jossan, Kajsa, Frida, Emma & Vendela :) På söndan blev det lite plugg & Brynäsmatch hade hoppats som så många andra att guldet skulle bärgas hem då det stod 3-0 i matcher til Brynäs, men icke :/ Idag får de skärpa sig & spela bra om de ska kunna lyckas med det!! Allt kan nog bli bättre än i lördags.

Idag har jag haft seminarie + dugga(kryssfrågeminitenta typ)m, gick väl sisådär men med lite tur kanska jag klarar duggan. Efter blev det handlande på coop & blev helt invaderad av ca10tals barn som ville sälja majblommor, kändes lite dumt att säga nej man vet ju hur det känns då man själv varit i den situationen när man var mindre :) Sedan käkade jag en ruskigt god måltid; kyckling, lök, örtcremefraiche, ris & grönsaker, namnam :)

Nu äre inte långt kvar tills matchen börjar - tagga - ladda - nu kör vi BRYNÄSS!!! 13år sedan sist nu så verkligen på tiden att guldet kommer "hem" igen :D Sitter extra fint då klubben firar 100år i år också!

Hade bäst, puss & kram <3





Påskafton med snygga brudar! <3

RSS 2.0