Napa baby napa!

Tänkte att det kanske var på tiden att slänga in ett litet inlägg om min o Våfflans resa till Ayia napa :)

Fredag 4/6: Avgång mot Arlanda ca 03.30! Snälla Idiisen ställde upp som chaufför :) Framme vid Arlanda runt typ fem? Checka in väskorna o satt oss för att käka frukost, dök upp ett välkänt ansikte som tydligen jobbade där :) Sen strosa vi runt i taxfreen, alldeles för länge, så en löptur så där på morron passade bra, HAHHA! xD Väl ombord på flyget så va inte vi dem sista som gick på turligt nog ;) Flyget tog väl ca 4h. Äntligen framme i värmen! Men resan skulle inte börja lätt! Vi väntade o väntade på våra väskor o efter ett tag sa Erika "Det är säkert nån som tar fel väska o tar min för det kommer många som ser ut som min men alltid nån som tar den". Tillslut efter att jag fått min väska var det bara vi kvar o en väska men inte Erikas, det var nån "tants"(gissar vi på) från Strängnäs som lämnat sin o antagligen tagit Erikas. Arga går vi mot fritidsresors folket o berättar vad som hänt. Så alla bussar står o väntar på oss medans en fritidsresorsmänniska går igenom alla bussar o letar efter Strägnästanten, o visst de va hon som hade tagit fel! Man kollar väl ändå på namnet på väskan? Men sen blev det kanon tog ca 40-50min med buss från Larnaca till vårt hotell Anthea i Ayia Napa. Väl där blir vi mötta av Sara, en tjej från Gävle som gått bartenderutbildningen(Som Erika kände), o de visar sig redan från början at hon va en kanonhärlig brud! Hon visar oss runt o sen slappar jag o Våfflan vid poolen. Sen blev det middag på en mysig restaurang, båda käkade souvlaki, mums! :) På kvällen blev det förfest hos Sara med hennes Svenska brudar från olika ställen i Sverige som hon lärt känna :) Efter det blev det utgång på olika ställen; Senior Frogs, Grabbarna Grus osv minns inte alla ställen man gick runt en del!

Lördag 5/6: Dags för välkomstmöte o sedan ett besök på stranden "Nissi beach". (Skönt att man kunde åka så billig taxi/buss, det var trots allt 4km till den stranden, så vi tog antingen bussen elr taxin dit o sen gick vi hem) På kvällen blev det käk på en mysig mexikansk restaurang, men för min del så va inte käket överdrivet gott men det var en populär o mysig restaurang iaf :) Sen blev det utgång med brudarna igen, Senior, Grabbarna, Black Hawk... Träffade på trevligt folk från Sverige på Hawk, sen blev det nattbad med some guys from Sweden; Erik o Jacob från Lin-?Lid-köping?

Söndag 6/6(Sveriges nationaldag men inget som vi märkte av xD): Blev stranden som låg närmre oss den här dagen. Men den va sämre än Nissi. Käkade glass men vilken tabbe jag gjorde köpte med en smak som hette "rose", fy faaan va äckligt smakade verkligen som stark rosparfym luktar :S Inget att rekomendera! Sen på kvällen blev det en lugn kväll, käkade god mat på en japansk restaurang(Jättemkt mat); Förrätt tre stora vårrullar, mellan förrätten o varmrätten fick vi wokade grönsaker o potatis, till varmrätt åt jag kyckling med champinjoner o ris o till efterrätt jordgubbar med glass o grädde. Mätt till tusen kan jag lova att man blev. Underhållning hade de också, japanerna spelade på majsburkar med kinapinnar, gjorde läten, jonglerade med stekspadar, kastade ägg, tände eld på "stekbordet"(man satt runt halvmåneformade bord så lagade dem maten framför en på nått stor "stekbord". Vi skrattade nästan ihjäl oss, dem va så roliga o charmiga japanerna xD Britterna bredvid oss förstod inte det roliga o drog knappt på smilbanden.. Sen blev det chips o godiskäk på balkongen!

Måndag 7/6: Gick vi upp ca halv åtta för att vi skulle bege oss ut på en snorkeltur, men när vi kommer till bussen som skulle ta oss dit berättar de att det blåser för mkt, så då blev det en långdag på Nissi beach istället :) På kvällen blev det käk på nån svenksägd restaurang, han som stod utanför o försökte locka in folk hade tydligen bott i Sverige. Jag käkade god spaghetti bolognes. Efter det blev det förferre med brudarna o sen utgång, men Erika pallade inte trycket o tog sig hem till hotellet xD Rolig kväll besökte en del ställen o sen även en nattklubb där det egentligen kostade inträde men Sara o dem grejjade det o sa att vi jobbade i Napa då kom man in gratis xD Men sen orkade inte jag längre så fick med mej Sara o Nick som gjorde mej sällskap till hotellet.

Tisdag 8/6: Även denna dag gick vi upp tidigt för att vi skulle iväg o snorkla, men den här dagen ringde de från fritidsresor o sa att det blåste för mycket. Så då somna vi om igen o sen begav vi oss till Nissi lite senare en vanligt. Gick upp på ett litet "berg" vid Nissi o fotade massa fina bilder, fin utsikt! På kvällen blev det käk på en fisktaverna vid hamnen jag käkade nå gott kött med ris o pommes. Trodde att jag började tugga på en paprika så känner jag hur tårarna börjar rinna o de bara bränns i halsen som tusan; "Vafan har dem lagt på paprikan?", "Men, Malin det är jue chili", fy fan va vi garvade åt det! Sen blev det en lugn kväll igen o Sara gjorde oss sällskap.

Onsdag 9/6: Upp tidigt för snorkling o den här dagen blev det av :) Åkte iväg runt halv nio o kom tillbaka runt ett. Snorklade på tre olika ställen varav en inne i nå grottor men efter 1-2 rejäla kallsupar, för min snorkel läckte in vatten på nå vis lämnade jag walkover o simmade tillbaka till båten o låg där o plaska istället xD (FEGIS!) Sen slappa vi o gick runt lite o gjorde oss redo för kvällen. Blev käk på en mysig grekisk restaurang o jag käkade skitgod svärdfisk(hade sagt varje dag att jag skulle prova det o tur att jag gjorde det xD) Sedan bar det av mot brudarna för förferre o sen utgång. Senior, nått annat jag inte minns va de hette, Grabbarna o Black Hawk, träffade även denna kväll på trevliga svenskar. (Var så jävla mkt Svenskar där, så nästan bara dem man stötte på, några andra roliga människor från andra länder snackade vi också med) Sen drog Sara o co, men jag o Våfflan stannade kvar o hade det skoj med grabbarna från Varberg :) Sen tog vi med oss Edvard o Johan, gick o käka på donken, sen va det meningen att vi skulle till havet o bada men tillslut blev det vår pool på hotellet mitt i natten xD Roliga typer.. Sen efter att de dragit sig hemmåt runt fem tiden så ställde vi oss på balkongen o pratade med några britter som satt vid poolen o även några söta irländare hihi! För att inte nämna Våfflans skrik "Charliee?Charliee? Charleeeeeees!", snacka om att inte minnas namnet. (Man kan inte nämna allt xD) Blev även tillsagda av vakten två gånger att vi skulle va tysta för folk försökte sova, elr andra gången var det britterna som blev tillsagda men vi väsnades jue lika mkt xD Sen blev det natti.

Torsdag 10/6: Blev Nissi även denna dag men precis när vi köpt solstolar o parasol kommer världens jävla moln in. Så vi låg där kanske 2h bara därför att utnyttja det vi betalt för. Sen blev det till att gå hem i lte regn, men fortfarande varmt o endast lite dugg. Blev en del gående denna dag, gick runt i små shopper o bara drog ut på tiden. På kvällen blev det käk på nån "lite mindre exclusve restaurang" än va vi gick på de föregående dagarna. idag fick vi med oss Sara o Johanna :) Jag käkade vitlöksbröd till förrätt, äckliga revbensspjäl till varmrätt o crepes med nutella o chokladglass till efterrätt. sen blev det en lugn kväll.

Fredag 11/6: Upp tidigt för packningen o inhandling av diverse saker. Käkade frukost på ett gott mackställe(liknande som Subway fast mkt godare o billigare!) Sen hämtade bussen oss vid 10.30. Incheckning på Larnaca flygplats o ibland har man då tur, min väska vägde precis 20kg vilket är maxvikten(men okej nått kilo över hade väl inte skadat men iaf). Käkade nå varma mackor på ett café, dock så var inte min kycklingtoast nå god, kall kyckling fast mackan var varm :/ Strosade i taxfreen o handlade lite parfym, alkohol o godis x) Landade på Arlanda runt fem o sen hemma i Skitskär vid sju tiden, Våfflans kompis Johan agerade chaufför!

Det var en enormt rolig o händelserik vecka, klart ett ställe man ska åka till om man är ute efter sol, bad o fest! ;)

Det var flum hela veckan o man var helt knäpp, knasigt värre ;) Många konstiga ord o uttryck användes, tänkte nämna en del, men tror inte att nån annan än jag o Våffliii förstår ;)

Bröstvårtsområde: Jag kom inte på vad området runt bröstvårtan hette när jag skulle säga det så fick bli ett påhittat ord! (Vi hade läst nått om det i tidningen inte direkt att vi satt o snacka om bröstvårtor o så men..)

Tame sjuttsingen: Ordet användes konstant varje dag.

Satans perkele: Som Våfflan använde om det inte gick hennes väg.

Kom till mamma: Intern skämt åsido, men användes en del om man såg snygga guys(fjortis!)

It´s a war in the bananacake o Fan det krigar i kistan: Tänker inte gå mer in på vad det betyder mer än att det betydde samma sak xD

Sillhuve: Lämnas åt fantasin, nån som kanske kommer på vad det är xD

Touchdown: Lämnas åt fantasin, nån som kanske kommer på vad det är xD

Kvalle: Kvalitet - användes flitigt

Mutta: Kan ni nog lista ut själv va det betyder xD

Muskort: Kort kjol elr klänning som slutar precis vid "muttan"

Didrik pojksnopp: Internt skämt

Ska jag slicka upp dej i brygga? En svensk kille som sa det till en av de svenska tjejerna vi umgicks med

Ska jag slicka ner dej i planka? Något stört jag kom på bara för att den svenska killen sa det ovanstående

Jag slog min enda höft! Våfflan som hörde fel när jag slänge mej i vattnet när vi spela strandtennis, så sa jag "Aj jag slog min brända höft"

Nagot brand annars ar det bra: Min fbstatus, lät som att det var något som brann fast det skulle betyda at vi var något brända annars är det bra xD

Tanzaaaniaa?....Det måste va Tanzania! Jag som inte kopplade att det stod Tanzania från början, svårt att förklara hur jag sa det först, men det lät typ som att jag tyckte de var dumma i huvet som stavat fel, men så var det jag som var den dumma x)

Sen användes en del grövre ord som jag inte vill nämna höhö, jag ska inte hänga ut oss o våran humor för mkt x) (Vilket jag redan gjort tillräckligt)

Bilder orkar jag icke med det får ni kika på fejjan http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=226033&id=603487145&ref=pb

Hade great, attans fortfarande inte klätt på mej, men vafan det är jue söndag! xD

Ihhhhhhhhhhhhh!! :D

Gick upp ca tio i sex imorse, puh, men faktiskt skönt att gå upp så pass tidigt, det går bra så länge man vet att man måste gå uppp! Har jobbat första dan på hemtjänsten idag 7-16.45 gick prima :) Skulle egentligen ha jobbat till 12, men en blev sjuk o de fick inte in nån annan vikarie så klart jag ställde upp, bättre att hoppa in i "het luften" på en gång :) Efter det blev det en sväng till farmor o farfar, sen hem så hade brorsan besök av hans kompis, hans tjej o deras 2veckor gamla dotter, en riktig sötunge, men synd att hon sov hela tiden xD

Nu ska jag slänga ner det sista i väskan, duscha o sen sova i skaplig tid för att orka ta mej upp innan tre i natt, flyget går 06.45 från Arlanda imorn :) Mot Ayia Napa, till sol, värme, bad o roligheter :D

Hade så bra alla hemma i blåsiga Sverige ;)

Puss!! Ses om 1vecka!

RSS 2.0