The weekend is over!

I fredags kväll kom Marta hit för lite kvällsmys i form av ett långt samtal :)

lördan gick jag upp halv sju & skjutsa sis till Gävle! Sen blev det Uppsala hela dan med papi, Catharina, Maggie & Carro :) Så inhandlade en ny tele! Det blev tillslut en HTC wildfire! :) Hoppas jag kommer va nöjd med den. Köpte även en rosa t-shirt med tryck & ett grönt linne med tryck från New Yorker ^^ (skulle jue hålla igen med shoppandet xD) Vi käkade lite gott & fika. Kom hem strax innan sex typ, lite smått panik då jag skulle va hos Emelie sju! Men jag tog mej en snabbdusch & fixade till mej så gott jag hann ;) Tur var att jag fick skjuts av papi så kom strax efter sju, annars hade jag blitt på tok försenad ^^ Hade en rolig kväll med härliga brudar! Käkade kycklingsallad, snacks, pratade, spelade "med andra ord" & hade det allmänt roligt! Mitt lag(jag, Elin, Anna & Jessica) vann på "med andra ord", härligt då jag är sån dålig förlorare ;) Sedan bar det av till krogen, till Heartan.. Dock bara jag & Emelie som skulle ut av dem som var med. Efter att stått över en halvtimme i kö kom vi tillslut in & hade det jätteroligt. Träffade på Linda & Anci också :) Drog till goutér efter halv två & käakde lite nattamacka! (Fick med mej halva hem så då har jag & käka om jag blir hungrig ^^) Kom hem runt fyra istället för tre. (Ja man skulle jue ställa fram klockan till sommartid), så med andra ord förlora en timme.

idag gick jag upp halv tolv pga tidsframställningen :P Har käkat frukost, fixat med HTCn & satt den på laddning. Ska fixa i ordning lite i mitt rum då det är tusen grejer på skrivbordet, duscha, tvätta lite, kika på "Off the map" reprisen, ta en promenad.. Ja vad mer? Snora ut allt snor tror jag, då det bara rinner uscha! xD & så är det inge mera Solsidan & OTH på söndagar längre nu, undra när det börjar igen? Solsidan visste dem jue inte om dem skulle göra en till säsong :I Men det måste dem göra! Hur ska jag klara mej, vad ska jag nu kolla på på söndagar(den enda dagen jag verkligen vill engagera mej flitigt i tvn xD) Börjar nå ny serie ikväll "Sthlm-Bålsta", den kan nog också vara en rolig serie att kika på ;)

Hade! <3


Ja jag älskar tröjor med roliga tryck ;) Tror inte att jag kommer ifrån det bara för att jag blir äldre ;)

Nu är det slut på veckan det är dags för freeeeedaaagsmys!!

Ledig today = ingen tillgänglighet! Har vart på köpis med farmor & sis. Skulle kika mobil, men inte blev jag nå klokare inte. Står i valet & kvalet mellan en Htc Wildfire & Htc Gratia! Hjälp mej någon, vilken är bäst? Det lutar nog mest åt wildfire eftersom den har bättre tal- & passningstid, men å andra sidan så har gratia en snygare design. Så vad väljer man? Den med bäst tal- & passtid elr den med snyggast design? Dagens i-landsproblem, mihihi, jag ska fundera & ta min kära pappa till hjälp så kanske jag kommer fram till en lösning :)

Nog om det handlade iaf en sporttopp från Stadium, en ring & ett armband från Kappahl, ett genomskinligt nagellack, rougeborste & läppglans från H&M. Vill försöka hålla igen med shoppingen, för snart bär det av till Ullared ;) Då vill man troligtvis shoppa en del ^^ Hihihi

Vad händer mer idag? Ingen aning, förhoppningsvis träffa Marta som är hemma hos mor sin(bor annars i finnlandia).. Får la se vad som händer, tror iaf det blir en lugn myskväll.. Elr? ;) Borde har lovat sis att skjutsa henne till Gävle imööra innan sju på morron för hon ska dra med polarna till Sthlmo, jisses xD Jag vill också till sthlm för partaj! Men jag får glatt stanna hemma & festa i Gefle as always!.. Ska fira snygg Birrebaum som fyllde hela 21år igår, grattis i efterskott! <3 

Au revoir!

Wildfire:


Elr?

Gratia:


HEEEEEEEEY

Hörrnii ni är too bad på att kommentera! När ni ändå orkar läsa kan ni väl skicka en ynka liten kommentar också?! :) Tackar på förhand & hoppas på några rara kommentarer! :D PEACE!!!!


All over the world

Jag har sedan ett tag tillbaka börjat tröttna på att traska i samma löp dag ut och dag in. Jag vill göra något nytt. Komma bort. Inte för att jag inte gillar mitt jobb, det gör jag jättemycket och är väldigt glad över att ha ett jobb överhuvudtaget. Men när flera bekanta och nära vänner åker iväg för studier eller aupair arbete utomlands kan jag inte mer än att bli lite avundsjuk. Framför allt när några av mina absolut närmsta vänner Julia & Isa dragit iväg till USA som au pair. Och dessutom läsa hur roligt det verkar vara. 

Men vet inte vad jag vill göra, bara att just komma iväg. Få prova på något nytt, hitta en utmaning som passar mej :) Lära mej något nytt, få nya perspektiv och nya erfarenheter. Länge pratat om jobba i Norge, men det är nog borträknat. Vill nå högre höjder inte åka till mitt grannland, som dessutom är skamligt dyrt.. Hellre då typ USA(kanske också dyrt, men det är det värt), England eller Australien. Skulle aupair kunna vara nått för mej? Eller jobba med något annat utomlands? Plugga?

Jag måste om jag inte kommer in på nån skola till hösten(okej phs startar inte förns januari, men man vet jue till hösten om man tagit sig vidare i utagningarna). Då känner jag inte för att stanna kvar här i samma lunk. Behöver pröva mina vingar, prova på något nytt, spännande.

Nog om det, jag ska fundera! Jag måste bara våga, det är det som stört mej, att vara en coward. Men det får det vara slut på nu!

Idag har jag jobbat 12.45-16.30, kort pass eftersom det var apt(arbetsplatsträff) för ordinarie personal, så ersatte en av dem. Gjort lasagne, datanördat, lyssnat på musik.. Bra & lugn dag med andra ord! Ikväll äre Grey´s & sedan The event.

Hejs <3


Jag och kära sis i söndags när vi firade lilla mej <3

Är våren här för att stanna?

Härligt väder idag! Blåser dock, men inge isvindar längre börjar, bli varma vårvindar nu! Nice! Man kunde ha vårjacka, converse & utan vantar & mössa utan att frysa! En bra bit på väg, men riktiga våren är inte här än eftersom det är lite småkyligt på kvällarna & nätterna. Får hoppas att tempen håller i sig & blir varmare. Hoppas verkligen inte det blir neråt 0gradigt i helgen som SMHI säger, buuua inge mer kyla nu tack!

Idag vaknade jag 8 när klockan rang. Gick upp käka frukost, läste arbetarbladet, duscha & gjorde mej klar. Åkte till frissan & blev fin i håret ;) Skönt med lite omväxling. Efter det blev det en sväng till mutti för lite fika, sis kom även dit :) Satt ute o mös i solen tills det kom för mkt moln, då blev det lite halv kyligt :/ Lite regn kom det också men inte många droppar. Precis när jag skulle åka hem från mutti fick jag förfrågan om att jobba 16-30-21.30 ikväll på hemtjänsten, såklart jag tackade ja! Så har fixat käk; stekt korv & hemmagjord potatismos, så ska väl käka det snart. Har även hunnit med att tvätta lite & plockat ur diskmaskin. Effektiv som alltid ;)

Men nu vill jag ha första veckan i April så jag kan få åka med Idiisen & Jonas till Ullared, tyskland(handla alk xD) & gå på glasbruk, inte mitt största intresse kanske men är väldigt fint med glasgrejer så ^^

Hade bäst nu! <3


Titta så fint det passade ovanför min säng! Tack Emelie, Elin, Isa & Sabina! :)

Nyfrissad! Osminkad så tycker jag ser jävligt ung ut! Men blir säkert bra! Jag gillar frillan iaf så det är det viktiga :) Men väldigt ovant har inte haft såhär kort sen jag gick i 6-7 ^^

Helgmys

I fredags var det min födelsedag, dock en halvkonstig sådan, kändes som en vanlig dag. Men kan bero på att vi inte firade mej nått då eftersom papi var lite sick. På kvällen köpte vi iaf hämtmat; så jag tryckte i mej en stor kebabtallrik, mums & papi en schnitzel med stekt potatis. & bara mös framför tvn resten av kvällen.

Lördan fixade jag & dona inför kvällens partaj. Erika, Hanna, Linda, Emelie, Isa, Sabina, Elin & Johanna kom och förgyllde min kväll ;) Idissen, Jonas & Twix kikade även förbi en snabbis :) Det spelades spel, pratades, lyssnade på musik, käkade goa snittar & snacks o bara hade det allmänt trevligt som det ska vara.. & fick fina presenter :) Ett spel "Fylletornet"(Som spelet Jenka, heter det så? Fast det står olika uppdrag på klossarna & så fick man med shotsglas), en Carpe Diem skylt, 3 nagellack, en ögonskugga, armband, 2 par örhängen, strumpor, en glasprydnad med en gjuten ros i, ett mousserande rosevin, ja det var väl allt :)  Efter blev det självklart Slick :) Tack alla för kvällen, den var utomordentligt rolig! <3

Idag vaknade jag först nio, tog mej upp på toa & drack lite vatten, sen bums ner i sängen igen, hatar när man vaknar tidigt dan efter man vart ut. Gick sedan upp runt elva, käkade panpizza till frukost xD Rikitgt gott må jag lova. Städade undan efter kvällen o gjorde tårta. På eftermiddan firades jag av mamma, pappa, Catharinasis, Victor, farmor & farfar. Fick en Blender som jag önskat mej så nu är det bara att göra smooties, drinkar, milkshakes & annat gott som kan tänkas göra :) Fick även en sminkkurs på Make up store(som jag förövrigt också önskat mej), handdukar, blommor & pengar :) Nu har jag nyss haft avskedstalk med världens bästa Isa i telen <3 Hon kommer få det rikitg bra i staterna, det är jag säker på :D Snart börjar Solsidan, sedan tänkte jag spika upp min "Carpe Diem"skylt ^^ Följt av BB & kanske nån film :)

Imorn är det jobb 14-21.15, vad som händer innan visar sig :)

Hade bäst! & Isa ta hand om dej nu, älskar dej! <3


Alla fina <3

Man var jue tvungen att bjuda på en "Sälen" ;) mihihih, fler bilder kommer på fejjan!


7 days and 7 nights

Jobbat 7-14 - hälsat på farmor & farfar - handlat viktiga stuffs till helgen ;) - diskat - fixat frasvåfflor till mej & sjuka papi <3 - promenerat med sis <3 - simmat i karet - lyssnat på musikblandning så det heter duga. Det var min dag, nu på med pyjamas & mysa ner sig i soffan.

Kort & koncist, lika bra det :)

Imööra är det fredag = min födelsedag, lilla jag fyller 21, nu börjar man bli gammal ;) Hoppas papi piggnat på sig tills dess så jag kan firas av min underbara familj <3 På lördag firar jag med 8-9 härliga bruttor ^^ Så passa er på Heartan när vi äger ut dansgolvet ;)

Pusshejsvejs <3


Höst i London, hade vart mysig med en tripp till London även nu i vår men man måste hålla i pengarna ;) (orkar inte vända bilden så ni får bli lite snevridna)

Mittwoch

Gud vad man nog har tappat tyskan, ska nog börja läsa nån tysk bok & se om man fortfarande förstår ^^

Idag har jag vart kreativ ^^ Gymmade på förmiddan, kikade på stan en snabbis så inhandlade en snygg svart klänning till lördag & ett par svarta leggins med mockatyg på knäna från H&M. När jag kom hem bakade jag kardemumma sockerkaka & chokladbollar, mumma. Städa färdigt i huset - toaletterna, damma, dammsög & torka golvena på övervåningen - dukitgt ;) Lagade därefter lite käk pennepasta, köttbullar & ostsås.

Orolig över om jag kommer bli firad på fredag på självaste födelsedan, pappa vaknade upp med feber imorse men har jag tur hinner han pigna till sig till på fredag :) Krya! <3

Ikväll börjar Grey´s & The Event(dubbelavsnitt dessutom) igen - någon som är överlycklig så är det jag ^^ Börjar även nån ny serie på femman efter Grey´s; Off the map(sjukhusserie - kanske för lik grey´s?), också en serie jag skulle vilja följa men får se reprisen eftersom den infaller samtidigt som the event :) Så kvällen min är planerad, sen blire sussa. Upp imorn för jobb 7-14, därefter inhanndling av diverse till fre & lör...

Hade bra! <3


Fan livet är inte lätt.. Men vad vore livet om det är lätt? För lätt ^^

Rödprickig

Usch har fått nå typ av utslag över brösten & lite i ansiktet - röda prickar? Vad i hel*ete är detta? Hoppas det går över innan helgen annars är det nog bäst att uppsöka farbror doktorn. Men vad kan dem göra liksom? Aja det går förhoppningsvis över :)

Igår skickade jag in PHS-ansökan, blev riktigt nöjd faktiskt :) Så nu är det bara att vänta & hoppas på det bästa :)

Imorse vaknade jag vid halv nio, käkade frukost & dammsög lite. Drog sedan in till stan för ett spinpass med Våfflan & efter det orkade vi med lite armträning på gymmet också, duttiga ;) Käkade en god rostbiffmacka på Goutér ^^ Drog & solade lite i hopp om att de röda prickarna skulle försvinna, hehe nej inte rikigt så menmen. Nu har jag duschat, gjort en hårinpackning(evigheter sen jag gjorde det, senast i höstas nån gång tror jag). Slängde på mej en mudmask så nu sitter jag grå & stel i ansiktet. Ska snart ta tag & städa lite så man hinner med allt som ska ordnas innan helgen =D Fredan firas med familjen & lördan med dem bästa vännerna <3

Imorn
ska jag klippa mej - gud så skönt att få en frisyr igen :)

Tänkte på en grej jag läste i tidningen. Alla som klagar på Melodifestivalen & att fel person vann. Hur orkar man? Dålig låt & bara tonårstjejer som röstar. Alla har inte samma typ av smak & allra minst tonårstjejer & medelåldersmän/kvinnor. Saade är iof omtyckt av både unga tjejer & äldre damer, men det finns jue dem som inte alls gillar han. Men håll det för er själva & skriv inte ut det i tidningen. Melodisfestivalen är inte lika som den var för 10-20år sedan. Man måste förnya för att det ska fungera. Gillar ni inte mello nej sluta titta då, klaga inte på dessa duktiga artister som ställer upp för att underhålla er! Man läser om tsunami/kärnkraftsexplosioner i Japan & så helt plötsligt kommer man fram till sidan där folk klagar över att fel artist vann mello! Helt absurt jue, vilket är viktigast Japan elr vinnaren av mello?

Hade utomordentligt bra nu! <3


Eric Saade i mina ögon redan nu en bra artist men kommer fortsätta utvecklas ännu mer eftersom han så ung & har en lång karriär framför sig :) Nog en svärmorsdröm i dem flestas ögon?! ;)

14 mars

Helgen är över.. I fredags åkte jag & Isa till fjärran så jag kunde fixa mitt simintyg, hann även med att simma lite extra & bada bubbelpool, mys :) På kvällen vare käk på Church street med några härliga brudar :)

Lördagen var det jobb som gällde 12-21.15, så så mycket annat hanns inte med, kikade på melodifestivalen på jobbet med brukarna ;) Saade vann helt rätt, fast jag tyckte dem flesta var bra så spelade inte så stor roll vem som vann bara inte Varga hade vunnit. Visst hon sjöng väl hyffsat men ingen schlagerlåt precis, i grund & botten var det knappt nån med nån rikigt schlager förutom Bengtzing, men de andra länderna brukar jue inte heller riktigt komma med nån rikigt schlager så :) & Eric Saade är jue en fin grabb att vila ögona på så ;)

Söndagen hann jag med att fixa lite med PHS-ansökan, hälsa på Mutti en snabbis för att skanna in mitt simintyg & sen var det jobba igen på kvällen 16-23.

Idag är det jobb som gäller också 16-23. Nu vill jag ha dagpass snart, menmen "man tager vad haver", bättre det än inge jobb alls :) Ska hinna med att baka lite också inför min födelsedag som inträffar på fredag ^^ 21 ingen ålder att prata om, bara en helt vanlig födelsedag. Man har fyllt 20 då kan man sluta fylla, fast att fylla jämnt som 30-40-50 är nog rikigt skoj också ;) Så vi fortsätter fira födelsedagen i många år till ;)

Hade så bra! <3


Fina Isa & jag på min 20årsdag förra året! <3 (isa som förövrigt lämnar mej för staterna om en vecka, buaa)

Because it´s friday!

Igår väcktes jag av phonen så fick gå ut o jobba 7.30-12.45, men de gillar vi.. På kvällen blev det box med Mosis & efter det en lång subfika på Java med bästa subsen; Mosis, Linda, Hanna & Simone <3

Idag vaknade jag som vanligt när klockan ringde 8.00. Men kände mej seg att gå upp & eftersom det är fredag förtjänade jag lite extra tid i sängen ^^ Gick upp strax innan 9.30. Idag blire en fullspäckad dag som alltid ;) Ska hämta Isa runt halv två så ska vi dra till Fjärran & bada lite, så ska jag fixa mitt simintyg till PHS :) På kvällen blire käk på Church Street med Isa, Elin, Jenny, Emelie & några mer kanske? :)

Helgen betyder ingen ledighet för min del. Jobb imorn 12-21.15 & jobb söndag 16-23! Inte klaga har jue valt själv att ha tillgänglighet, har faktiskt inga problem att jobba helg när jag ändå inte planerat nå vettigt att göra ^^ Så får man jue lite OB också, dock inte så mkt men bättre än ingenting.

Ska snart klä på mej & ta mej ut på en liten prommis om jag orkar & vill ;)

Hade så bra! <3


Ayia Napa lätt en av de roligaste resorna jag gjort! Dessutom med min favvotjej Didrik ;) Muhahaha Rose(Fishy rose) & Didrik(Pojksnopp) ;) Kanske kan det bli en ny resa med denna härliga nästa vinter? Hoppashoppas att man har pengar, så det kan bli den härliga rundresan vi snackat lite om ^^ Thailand, Vietnam, Australien, Nya Zealand & USA låter inte helt fel ;)

Det är f*n i mej inte vår!

Visst solen skiner & graderna stiger, men absolut inte till vårvärme. Det blåser jue så in i bomben & regnar, great! Not!

Idag har jag haft en härlig dag på köpis med Birrebaum, blidde en del shopping men dock ingen tele. Blev osäker nu om jag vill ha HTCn jag snackade om, inte lika snygg i verkligheten o så såg den mer grå ut än brun! Så jag får ta mej en funderare på det, men vill ha en ny nu blir tokig på skitgrejen till tele jag har ^^ Handlade iaf en blommig bikini från Stadium som jag gått & petat på länge nu, en vitblå randig t-shirt, en marinblå tunn kofta, en marinblå vårjacka, concealer & bodylotion från H&M. Jag har hittat en ny favvofärg ser det ut som; marinblått HAHHA, köpte en blåvit randig skjorta för bara nån vecka sen också, menmen snyggigt jue ;)

Kom hem efter två nångång så fick banken sig ett besök, så Visa-kortet kommer i början på nästa vecka så blev jag även "pålurad" nått som hette nyckelkund, men jag tyckte det lät bra för allt var grattis för mej fram tills jag fyller 23 så har jue två år på mej att utnyttja det innan det börjar kosta en liten summa pengar :) Sedan fick även farmor & farfar sig ett besök. Eftter det hämtade jag pappa på jobbet, så åkte vi till willys & handla. Nu väntar jag på mat; Lax & potatis(snusk xD), men äta bör man annars dör man! Kvällen blev omplanerad inge box då Våfflan skulle ha nån "nätkonferens" antar att det har med skolan att göra xD Så tänkte jag ta en löptur men rent ut sagt "i hel*ete heller", det blåser isvindar & regnar så jag håller mej inne istället & laddar inför morgondagens box med Mosis :)

Finns väl kanske nå bra på tvn iaf BB in the late evening! Ska klicka hem lite kläder från H&M också bla favvo klänningen & även en parfym från en annan sida :) Blir skapligt mkt shopping, menmen man lär jue passa på så länge man bor hemma & tjänar cash! ;)

Imorn kväll blire som sagt box & sedan en fika med favvosubborna Mosis, Våfflan, Linda & Hanna :) Tur att man jobbade på subban, inte trodde man då innan att man skulle möta riktigt fina vänner <3  

Hade great! <3



Om exakt 9dar fyller lilla jag 21, det kan man icke tro ;) Innan dess ska ansökningen till PHS var inskickat så på fredag ska jag kirra simintyget ^^ & på onsdag om en vecka ska jag klippa mej ska bli ruskigt skönt tänkte klippa mej liknande som bilden nedanför :)


Sienna Miller

Oh my god

Saaaaaaaaad. För ett tag sedan hittade jag en snyggis klänning från HM som jag så gärna vill ha, men självklart då var det slut på min strl i affärn. På internet har det hela tiden varit "skickas i mitten-slutet på April" så jag har struntat i att beställa. Men igår oppassande nog så fanns den i lager, bara för att jag inte var hemma o inte kunde beställa så chansade på att den skulle finnas kvar nu på morron, men icke återigen att den skulle skickas i April, jag som ville ha den till min födelsedag, men icke att jag skulle få ha sån tur. Så ska gräma mej lite över det o sedan beställa den idag iaf, kanske man kan få den någon vecka tidigare. Kan jag inte ha den när jag får den blir jag sur!

Igår jobbade jag 16-23 & dan innan 11-21 så är lite seeeeeg. Ledig idag vilket betyder en shoppingtur på köpis med Birrebaum <3 (kanske inköp av HTC?^^) senare på kvällen blire "fuck the pillows" med Våfflan :) Fightfightfight! Ska försöka hinna med till banken också & fixa ett Visa-kort, måste bli vuxen nu då funkar inte maestro ;) Skulle beställa på internet men man var tvungen att fylla inkomst/år, boende & lalala. Inkomsten kan jag inte räkna ut då jag bara är timmis & boendeform stämde inte överrrens med hur jag bor eftersom jag bor med mina föräldrar(med pappa) & det stod inte med som svarsalternativ, så istället för att kråmgla går jag till banken så får de fixa det :)

Jäkla tjabbel nu bara, men jag skriver precis vad jag tänker så :) Är det tråkigt så sluta läs! :) Nu ska jag snart fixa i ordning mej & bege mej mot Valbo & hämta upp tösen ;)

Hade bäst! <3


Precis denna snyggis klänning som jag vill ha! Tänk sommar, brun & denna klänning- kan det bli mer perfekt? ;)


Tänkvärt citat: (Precis så jag känner)

"Jag älskar att vakna och möta den nya dagen. Jag anser att livet inte får slarvas bort eller kastas iväg" / Goldie Hawn

Me and my drum

Ytterligare en helg avverkad! Tiden springer fortfarande ifrån mej! vad sysslar jag med om dagarna undrar jag ofta? Måste ha jävligt roligt, eftersom det går fort när man har roligt! :)

Fredan var det jobb 7-14, sedan hälsa jag på farmor & farfar. På kvällen fixade jag en god tacogratäng som jag, papi & sis smaska i oss. Så blev det På Spåret & Ett fall för Frost.

Lördan åkte jag med mutti & Mambo till Uppsala närmare bestämt Gränby, för hockeycup. Styvbrorsans(mambos son) son Jonathan spelade. Riktigt roligt att kika på 7-8åringar kanske äldre o yngre också. Tyvärr var det förlust i två av matcherna som vi såg, sista matchen såg vi inte så vet inte hur det gick i den. Men riktigt roligt att kolla - huvudsaken är jue inte att vinna utan att ha roligt när man är i den åldern :) Hann även med en sväng till gränby centrum mellan matcherna så på nån minut hade jag inhandlat mej en grå kavaj från HM mihihiih, kortaste tid jag nånsin inhandlat något på tror jag ;) På kvällen kom Isa & kika melodifestivalen o sedan på serien USAs hårdaste fängelser, var faktiskt riktigt intressant.

Idag stod klockan på 5.50, fatta först inte varför klockan ringde så tidigt en söndag men sen slog det mej att jag skulle jobba ;) Tur att jag inte han somna om. Så jobbade 6-45-16, var en lugn dag. Så när jag kom hem kikade jag på One tree hill & gotta i mej after eight & cheeseballs, mumma! Nu sitter jag o väntar på att dan ska ta slut typ; Solsidan & BB ikväll sen nattinatt! Sen börjar en ny vecka igen!

Imorn händer vad? Det får tiden utvisa!

Nu över till nå helt annat! jag behöver en ny mobil eftersom min blev stulen i Thai & den jag har lägger av rätt vad det är. Så har kikat lite på en HTC wildfire för det var ett rimligt pris, vill inte lägga flera tusen på en mobil. Hellre lägger jag pengarna på nå annat vettigare. Så länge man kan ringa & smsa & att det finns lite andra funktioner också ;) Men alla mobilnörds, HTC är det en bra tele? Har inte hört något ont om den, men va tycker ni är den värd att införskaffa? Har haft flera nokia, sony ericsson & samsung så nu vill man prova på nå nytt ^^

Hade utomordentligt bra nu alla stars! <3


Mocha brown - precis den färgen jag vill ha ^^


Allt kan ändras fort! Jag vet vilka som står på min sida & vilka som inte gört! Vänner eller fiender! Vart står du? Jag vet! Jag tror att det är först nu när man står & knackar på vuxenvärldens port man förstår hur viktigt det är att ta hand om sina vänner & vilka man ska omge sig med. Vänner är för dyrbara att kasta bort så därför tar jag hand om mina vänner & älskar dem från botten av mitt hjärta & själ. Ni vet vilka ni är om inte annat ska jag se till att ni vet! <3 Hur sköter du vänskapen med de dina? Jag vet hur riktig vänskap är & inte är. Så därför orkar jag ej längre lägga energi på sådana kallade vänner som sårat rejält & satt djupa spår i mej. Man undrar om o om igen, hur kunde det hända? Sånt glöms aldrig bort även fast man tror sig glömma. Jag skulle kunna lista mina riktiga vänner men för att folk inte ska såras håller jag det för med själv & bland dem jag bryr mej om <3


Rockin' in the free world...

Redan tisdag?! Tiden springer iväg & nu är det inte länge kvar tills andra tvillingen lämnar mej för staterna! Då blire dubbel saknad! :'( Kul för världens bästa <3

Dagen har bestått av jobb 7-14 & hälsat på farmor & farfar. Trött & seg, kännt mej så de senaste dagarna, riktigt synd det är jag inte van med, brukar va tiptop ^^ Lagade lite käk när jag kom hem; köttfärssås & makaroner(Malin specialle). Nu sitter jag här nyduschad & fräsch, för en gångs skull ;) (Skämt osido med det sista) Ska snart kika på nå program på sexan; "99 saker man måste göra innan man dör", sen "BB" -  men kanske typ sista halvtimmen efter som far ska kolla på soccer!

Imorn väntas en ledig dag(Om man inte blir inringd). Vad ska jag då hitta på? Jo "fuck the pillows" på kvällen med Våfflan men på dan? Aja det löser väl sig som det mesta gör..

Nej nu kallar tvn, hade bra! <3


Så sant - man måste kämpa för att få något här i världen, inte bara få allt serverat på silverfat!

RSS 2.0