Telling the world

Det är fredag & det pi**ar ute! Elr just nu bara lite drippdropp men it's a rainy day! Vaknade kvart över åtta men vägrade gå upp på grund av vädret, vid halv tio var jag tvungen. Kan inte ligga i sängen hela dan trots att man skulle vilja göra det.

Igår var det tjejkväll på stan dvs rabatter & erbjudanden i affärerna :) Möte upp Erika vid fem för lite käk på Java(tror Java har blivit mitt andra hem xD) Sedan gick vi en sväng i affärer & slöt upp med Lindis. Efter ett tag när vi såg hur mkt folk de va på Vero Moda(50% på allt pga av ägarbyte, tror jag de va) så palla inte Erika längre :) Nej men förstår hon skulle jobba natt & hade jobbat natt så. Lindis skulle handla så det var bara att ställa sig i en av köerna som ledde till ingången, tid tog det, men värt det för Lindis blev jue nöjd :) Träffade på Lindis kompisar Anci, Jonna & Jonnas kille en sväng. & Sedan kom Hanni, blev hon & jag som fick fortsätta shoppandet ännu mer på H&M & BikBok. Jag hittade iaf 3klänningar från H&M(Världens bästa affär); en långklänning, en party & en sommar :) & handlade man för 500kr fick man 100kr rabatt där & så hade jag 200kr i guldbonus, så behövde bara betala 200kr!, wihooo - vilket klipp! Handlade även ett par fjäderörhängen därifrån & ett cykellås från Clas Ohlson också rea 15% hihi, mycket klipp denna dag :) Så nu har jag köpt min efterlängtade långklänning, förut trodde jag inte att jag skulle passa i sånna för att jag är kort, så det har aldrig inspirerat mej förut, men Lindis blev min inspiration då hon köpt hur många som heslt & passar så j*vla bra i dem, så ville ha en jag med :) Hittade en till klänning, en enarmad vit på BikBok för endast 100kr, men oturligt nog var den föööör genomskinlig :/ Så får leta vidare efter den perfekta vita enarmade klänningen som jag vill ha :)

Idag står det nada på schemat. Kanske fixar lite här hemma elr drar en sväng till valbo & kikar på kamera, men får se om jag orkar :)

Imöööra blire käk & füssball(Champions league final, Barcelona-Man U) på Interpool med Emelie, Sabina, Jonas & kanske några fler :) Sedan blire troligtvis en utgång :) Myspys!


Sommar, lång & party - finfint sörru :)



Hittade ett par skor & 2väskor efter mamma häromdan när jag rensade ur förrådet :) Väskorna ser jue oanvända ut, härliga färger :) Får se om skorna kommer till användning, men det är jue mode nu med typ träskosandaller elr va det heter ;)

Time for friday again!

En vecka har nästan gått igen, tiden springer iväg snart har vi sommar & sedan snöstorm igen, nejdå men det känns nästan så :) Sommar snart iaf herrlich!

Idag har det vart en ledig dag, så har strosat lite på stan & käkat tacobuffeHeartan med Emelie :) Efter träffade jag Johanna för ytterligare en sväng på stan. Köpte en söt sommarklänning - flerfärgad med ränder typ - kommer passa kanonfint i sommar när man är brun & trosor från H&M :) Var mkt fint i affärerna nu, men man måste hålla i pengarna eftersom det är ett tag till lön. Så ska jag beställa hem lite nytt från H&M antingen idag elr imööra. & det är en del jag vill ha så :P Senare idag blire förhoppningsvis en löptur med sis. Annars kanske jag drar ut själv om jag inte är för lat & stannar hemma xD Nu behöver jag inte stressa med att komma i form iaf för fick veta i tisdags att jag tyvärr inte skulle gå vidare till fystesterna i ansökan till PHS, tråkigt menmen bara att fortsätta söka & samla på sig mer erfarenheter :) Aja ur form är jag väl knappast men så bra tränad jag avr förut ska jag se till att bli igen, så man kan löpa utan att tycka att det är för ansträngande ;) Ikväll blire en myshemmakväll bara med snacks & annat gott!

Imöörraa är det lördag & det betyder SUBFEST! Festar alltid bäst med mina älskade subbor! Så tillkommer de väl nå fler också. Men subborna is the shit! Hihi ;D

Hade!


Förra sommarn - subfest med dem bästa! <3

Somewhere in Brooklyn

Friday I'm in love. Inte ordagrant men det är fredag & det känns kanonis! Gick inte upp förns efter nio idag, vad har hänt, ett tag tog jag mej upp vid åtta, fast iof nio är inte sent det heller ;) Men har vart allmänt trött den här veckan, ibland behöver man "utsovar veckor".. Ska snart dra igång & städa lite, trök! Men det måste göras för imorn ska Pella konfirmeras & då ska vi ha själva "kalaset" här hemma :) Ska bli skoj faktiskt, gillar att gå till kyrkan vid sånna tillställningar(& bröllop, dop etc) mysfaktorn känns hög! Så kan man jue sjunga utan att skämmas moahhaha xD Finns alltid folk som sjunger sämre än en.. men jag är inte troende, men man kan väl gilla sånna tillställningar ändå? Visst jag är också konfirmerad men hur många är inte det som gjorde det för kanske; familjetradition, för att få presenter eller för att kompisar gjorde det? Jag gjorde det för det är en familjetradition & kanske lite för att få presenter också ;) I den åldern visste man inte bättre ;) Gud va 6år sedan jag gjorde det, oh my god!

Idag får vi se vad jag hittar på. Skulle vilja strosa lite på stan, men orkar man åka in? Gå på bio vill jag också; Water for elephants. Ut & springa kanske jag borde? Gymma? Tror iaf jag ska försöka på mej en löptur lite senare idag. Sen ikväll förhoppningsvis träffa snygg Birre <3


Fatta snart 2år sedan vår student! & mina favvo twins upptäcker världen(Aja staterna, men hur stort är inte det egentligen?) Bara jag som fastnat kvar hemma i samma träsk som tidigare >< Ska sparaspara cash så man kan åka dit & hälsa på! Det ska bli av! Så är det!

....


It's time får wednesday again!

Första dan på tre dar som jag inte är hes, jippi! Höhöhö! Igår försökte jag mej på en löptur efter att inte rört på mej på kanske 2veckor pga av påsk & förkylning :P Men kanske inte var så bra, orkade iaf 3km sen trodde jag luften skulle ta slut & blev bara tjockare & tjockare i halsen av allt slem, så när ska den förbaskade förkylningen försvinna? :O

idag tog jag mej bara en långpromenad, ska försöka mej på att träna imorn på gym elr springa i skogen, får la se vilket det blir. Annars idag har jag mest segat & gjort lite hushållssysslor här hemma, alldeles för lite jobb nu, men aja man sitter ju inte i sjön xD Har nyss käkat lite mat; Jasminris, vårrullar & lätt creme fraishe, älska jasminris!! ^^ Tänkte hoppa in i duschen nu & fräsha till mej, lite senare drar jag in till stan för en fika med världens bästa subs; Erika, Linda & Simone :)

Tänk om man inte hade jobbat på Subway! Då hade man inte träffat dessa härliga subs! För mej har dem blivit mer och mer mina bästa vänner(Men lugn inte bara subborna som är dem bästa, ni andra vet också vilka ni är <3) Så härliga individer & alla funkar tillsammans. Det är alltid röj på fest, mys med fikastunder osv :) Inga problem! Vilka stjärnskott! ;)

Aja nu har jag smörat enough ;) Hej svejs!


Fina subs; Hanni, Simone, Jag, Linda & Anastasia <3

Jag & Erika <3 Stördare människor får man väl leta efter ;)


Maj ljuva maj!

Men ack så kallt det måste vara då!! Så Valborg is over för i år! Det spenderades i Uppsala med världens bästa Linda & Hanna <3 Fullsatt i ekonomikum parken, det yrade av fullt med folk, jobbigt att kö till en bajamaja ^^ Träffade på en massa roligt folk så blev medbjudna på nån studentkorridors fest i Flogsta.. Jävligt skoj vare! Blidde inge krogen, men en kul dag iaf. Skönt att göra nått annat istället för att alltid dra ut på krogen i Gefle :) Åkte iaf hem med tjugo över ett tåget, då hade vi fått nog av Uppis & dess utbud. Slaggade på soffan hos Lindis & Robert. Dan efter var man hes som tusan, fick kämpa för att kunna prata, det brukar aldrig hända mej. Menmen det blir bättre idag har jag iaf kunnat prata bättre men still hes.

Gick upp halv åtta idag så skjutsa jag papi som skulle lämna in bilen sin. Åkte hem & käkade frukost. Sedan vidare in till stan för en "privat make-upkurs" på Make up store som jag fått i present. Härligt att man fick shoppa för vad kursen kostade :) Efter drog jag till mami ett bra tag, sedan hämtade jag papi på jobbet & skjutsa han & hämta bilen. Drog till farmor & farfar en sväng. Hänt mer idag? Satt upp min fina tavla som jag köpte på Ullared(Bättre sent än aldrig xD. Nu tänkte jag lyssna lite på musikaa, men måste tänka på att man bara har 10h i månaden nu eftersom jag är lat & inte ksaffat premium :O KASST! Menmen musikbolagen kanske inte går runt om folk lyssnar på tok för mycket gratis. Ikväll blire 90210 & BB! Vill bli kvitt min ihållande förkylning nu, som varat över en vecka! Var jue evigheter sen jag rörde på mej(Om man bortser från promenader).. Hoppas att jag kan ta mej ut på en löptur imorn!

Hade!! <3


Hanna, jag & Linda i ekonomikum parken! <3


Skål!

Sorry Hanni stal lite pics från dej :)

RSS 2.0