Tisdagsmys!

Studentlivet leker! Jag trivs som fisken i vattnet; grymma människor & intressant utbildning kan man kräva mer?

Idag hade vi en intressant föreläsning om Stalking - en gästföreläsare från Australien som höll i den! & jag som alltid oroar mej för min knagliga engelska - men jag fattade allt! så jag kanske underskattat mej själv helt enkelt? & sedan hade vi en till om brottsprevention. Vad har mer hänt idag då? Plugg! Med avbrott för matlagning; ungspannkaka med äpplen & kanel, mumma! Ingen fattig student här inte(okej inte så dyrt men iaf inga nudlar bara xD). Idag fick jag min sista lön från jobbet, känns konstigt att nu bara få pengar från CSN. Men man klarar sig på det, tror jag iaf, som jag räknat. Förstår inte alls vad folk stressar upp sig över. Så länge man kan betala räkningar & äta mat så är det väl lugnt? & en och annan utgång kommer man ha råd med, så jag står inte i sjön precis.

Nåväl nu inväntar jag snyggbrudarna för idolmys! & Kaos i Båstad(om jag får bestämma) :) Men inge gotta idag får man hoppas! Fortsätter det så här så blir vi verkligen inte undernärda ;) Ingen karaktär på det hela, men så länge man trivs med sig själv får man äta det man vill oavsett vad andra tycker & så småningom ska vi jue komma igång med träningen också så - ät för tusan! Blir plusminusnoll då jue så ;)

Nog med svammel!

Puss & kram alla fina!

& hörrni ni där hemma - ni är självklart inte glömda - klart jag saknar er men jag står ut - har infunnit mej i Sundsvallslivet nu!

Lite bilder från fredagens förfest! ^^



Nu är det på riktigt!

På söndag har jag bott i Sundsvall en hel månad! Tre veckor i egna lägenheten på lördag! Känns så himla bra! & idag folkbokförde jag mej här så det kan jue bara tyda på att jag trivs, som fisket i vattnet! Om hemlängtan så småningom kommer är det jue bara typ 22mil? hem så det är ingen match..

Tog mej en tur hem helgen(tors-mån) som var, kändes lite skumt nu när man blivit van med den här tillvaron, fast iof kändes det lite som man vart på semester bara fast ändå inte densamma. Senare när jag kommer åka hem är det jue det faktum att man kommer hem på "besök", även fast Skutskär alltid kommer vara mitt hem! Nåväl slutpratat om det! Helgen hemma var fantastisk iaf som innehöll fina vänner & såklart min älskade familj. Det bjöds på inflyttningsfest hos Elin på fredan & sedan utgång på Slicken med Birrebaum, lördan var det utgång med ett gäng brudsar mina favvoosubs; Linda, Simone, Hanna & så Sabina & Julia! Helroligkväll tills det slutade i lite smått katastrof men jag tror det löste sig till slut..

Sen så i veckan har det vart en del plugg, föreläsningar & ett grupparbete. Jag, Jossan & Lina tog oss ut i skogen & sprang, en bra bit tror jag eftersom vi tillslut hamna i Sidsjö, aja inte så långt härifrån men sprang jue ett tag i skogen först ^^

Nu måst jag plugga på lite mer innan seminariet imorn & sedan blire "bönderna" & annat hemma hos Lina & Carro! Nicebajs!

Pusshejs <3


Lina, Jossan & jag :)

Elin med sin fina inflyttningspresent som hon fick av dem andra brudarna!

Birrebaum & jag <3

Simone, Lindis & Jag <3

Sabii & jag <3

Hanniii & Julia


9/11

Idag är en dag som hela världen för alltid kommer komma ihåg! 10år sedan 9/11 inträffade i USA! Redan 10år! Minns fortfarande den dagen för 10år sedan, kom hem från skolan och slog på tvn så ser jag flygplan som störtar in i några byggnader i USA. Som jag tillslut förstår att det är World trade center, det har alltså inträffat ett stort terrordåd mot en av världens stormakter. Det var början på ett långt krig mellan USA och Al Qaida. Efter det kan man säga att det hänt fler och fler terrordåd än innan. Hemskheter! Så idag hedrar vi minnet av de omkomna & dess anhöriga! Tänk extra mycket på era egna anhöriga, lär er att älska & leva livet innan det är för sent, man vet aldrig vad som kan inträffa <3

Nå väl idag fyller även världens bästa Idiisen 21år! Congratz <3

Idiisen & jag i London för nästan precis 1år sedan! <3

Så vad har jag gjort i helgen? Måste nog räkna in torsdan till helgen också; Var jue "studio 54" tema på kåren då! Sjukt roligt! Mycket tjo & tjim! Fredan var det studiebesök på tingsrätten(skönt att man började 13) & på kvällen blev det idolmys hos Lina :)

Igår blev det shopping i Birsta med Lina; handlade ett par snygga skor, en kofta, skärp, vattenkokare & annat smått & gott ^^ På kvällen var det sittning på kåren med trerätters middag, tal, sång & mkt skratt!

Nu inväntar jag kusin, Joanna & Björn? :) & ikväll blire idolmys med mina fina nyfunna vänner Lina & Jossan!

Känns så bra med allt i Svallet! Nya härliga människor, man är lyckligt lottad! Underbara människor med olika dialekter men det gillas! :D Kommer bli gryma 3år med en jädra massa plugg men också väldigt mkt roligheter!

Puss & kram


Snygga 70talister! :)

Höst i Norr!

Hallåå alla glada läsare!

Nu börjar man bli fullproppat med information & första tentan är om bara tre veckor typ! Ojoj ska jag hinna lära mej allt tills dess? Bara att pluggiplugga. Normalt brukar det vara lugnt med plugg för dem flesta program de första veckorna, men för oss drog det igång redan förra veckan, så känns som man har fått prioriterat bort nollningen :/ Bara nå enstaka man hunnit vara med på, menmen kommer nog komma en del fester framöver så ;) Imorn är det tacogrejs på Kåren med temat "Studio 54 - 70tals disco", så det kommer jag inte missa ;) All in med tanke på att jag inte börjar förns 13 på fredag & då studiebesök på tingsrätten så ;) Så idag efter schoool gick jag & några brudar ner på stan & inhandlade outfit! Kul sörru!

& på lördag är det nollesittning med tre-rättersmiddag, så det kan inte heller missas :) Men vad ska man ha på sig liksom? Tydligen jätteseriöst med finfina kläder! Antingen om jag köper nån ny snygg klänningen eller tar nån av dem jag har. Men man vill jue va extrafinfin om det är så ;) Får la se.

Näe nu ska jag försöka läsa på lite inför ett av seminariena som är imorn, det andra går inte att läsa på till så det får bli som det blir :)

Puss & kram <3 & Kommentera för guds skull om jag har några vänner som läser ;) <3


Sundsvallsbo for real!

Hallåå tiden springer iväg & allt förändrades på bara några dagar! Från Gävlebo till Sundsvallsbo! Blev snabba puckar - fick reda på förra onsdan att jag kommit in på kriminologprogrammet i Svallet.. Trodde verkligen inte jag skulle komma in, när jag fixat lägenhet i Gävle & så. Menmen självklart tog jag chansen att få börja plugga det program jag tjatat om så länge, vem vet kanske enda chansen jag skulle få. Glad att jag tackade ja! Bära eller brista nu kör jag, fattig student!

Åkte upp förra söndan så sov hos moster min tills igår. Då papiraul & Catharina åkte upp med mina grejer med släpkärra. Tog hela dagen att flytta, handla på Ikea, mat & annat smått & gott :) Har även fixat & donat i lägenheten idag, handlat tv-antennkabel & internetkabel(dumt att det inte var trådlöst bredband i lägenheten men aja det får duga). Har även hunnit med att kika på fotboll ute i Kovland. Mitt kusinbarn Joanna hade match! Skönt att man har lite släkt här uppe så man har en viss trygghet :) Sen ett stort plus att jag har Malin(barndomsvän) här uppe åtminstone den här terminen, som också pluggar på miun! Så nog ska jag klara detta allt & redan nu har man hittat på en hel del härliga människor från olika delar av Svea-rike! Så bara jag orkar med plugget så ska detta bli kanonbra! :D

Har varit olika aktiviteter i skolan & roligast hittills var öllympiska spel + kårutgång som var i fredags & mer kommer det veckan som kommer :)

& kan ju nämna att lägenheten känns super 1rok 38kvm, fräsch, inte alls långt till miun & stan, så kan det bli så mkt bättre? :)

Till familjen & alla underbara vänner där hemma kan jag säga; Jag glömmer er aldrig & det är ju varken långt för mej elr er att hälsa på! Ni finns alltid närmast mitt hjärta oavsett vart i världen jag elr ni befinner er! <3 Äkta vänner varar för evigt!

Puss & kram, hoppas vi ses snart! Jag väntar glatt på besök! ;D


Bilder får ni se en annan gång!(Jag borde kanske börja tänka på mer vad jag lägger in nu, pga av mitt val av utbildning)



RSS 2.0