Onsdag!

Tjoo alla happy faces!

Idag har jag varit väldigt kreativ; gick upp halv åtta ganska så pigg, vakande tom innan klockan ringde, länge sen jag tagit mej upp enkelt & pigg! Har tvättat, vikt tvätt, städat, pluggat & donat. Herrlich! Nu snart bär det av mot skolan för föreläsning mellan 13.15-15. Sköna tider. Sedan ännu mera plugg och/eller kanske Birsta! Behöver inhandla halloween utstyrsel tills lördag, några tips? Hoppas jag hittar nå bra!

& igår spenderade jag pengar ännu en gång; Dollarstore öppnade här i Svallet så kunde inte motstå att handla lite ljus, ljuslykta & annat småplock! ^^ & snart kommer förhoppningsvis mina kläder jag beställt från Nelly; en klänning, ett par skor & ett par strumpbyxor :) Har fortfarande inte fattat innebörden fattig student ;)

Aja nog tjabblat, dags att göra sig klar så man ser duglig ut!

Pusshej <3


Finns många fina ställen i Svallet som Sidsjö!

Feels like home for me

Jag är en dålig bloggerska i know! Men det är för att jag bara skriver när jag får lust till det. Är bara tjatigt att skriva ofta, händer liksom inte överväldigande saker för mej varje dag, i längden skulle det bara bli tråkigt om jag skrev vad jag gjorde varje dag. Oftast är det jue bara plugg, skolan, myskvällar & festande så inte så mkt mer.

I helgen har iaf mor vart här! Hon kom upp i torsdagskväll så jag mötte henne vid stationen, sedan blev det myskväll. Fredan var jag i skolan 10.30-12 typ, på kvällen blev det basket Sundsvall dragons vs Solna vikings, Sundsvall vann med 98-80, grymma! Lördan blev det en shoppingtur på stan(handlade ett linne & en ljusrosa kortkavaj från H&M & pepparkakskola från Åhlens, mumma!) & käk från thaien i närheten av mej, fyra smårätter gottis! Sedan kom moster o fika. På kvällen var det myskväll. Söndan tog vi oss en promenad upp på Södra berget, hotell södra berget(ca 5km från mej men uppför i kanske 3-4km så blev bra träning ^^). Fikade vid nån stuga där, kikade på utsikten! På kvällen var det myskväll.

Idag blir det skola & plugg. Mor åkte iväg & hälsade på Mambos kusin så jag har chans att plugga ^^ Mami stannar här tills imorn & då ska hon bo hos moster min tills på lördag, så kommer väl umgås mer med henne. Dags att duscha & kanskekanske beställa kläder från Nelly, woopwoop, tihihih! ^^

& vet ni! Jag kanske ska skaffa katt! Som jag tjatat om det i flera år.. Funderar & funderar! Skitsöt liten kattunge. Men är jag kapabel att ta hand om en katt? Det är väl sånt man lär sig. Ja ni märker väl när jag bestämt mej ;)

& förresten kan jue nämna att jag fick godkänt på första tentan iaf så det känns skönt! Får se om några veckor vad jag fick på den jag skrev i tisdags. & nu på fredag har jag en webtenta i Missbruk så jag hoppas det går vägen! Mkt tentor & så men inget att klaga över eftersom vi knappt går i skolan i övrigt, bara typ 2h om dan.

Puss, hade bäst <3


Basket!

Vy över Svallet - my called home now!

Älskade mor <3

One life, one soul

Inte bloggat på snart två veckor, men det blir så är man student är det tusen andra saker som går före ;) Ja va har hänt den senaste tiden? En kort sammanfattning..

Fre 30sep hade jag min första tenta, det kändes som det gick bra så hoppas! Borde få reda på resultatet snart. Så har det varit skola, plugg & umgåtts med härliga people. Just ja hade tentafest också samma dan som tentan, var grymt roligt - men jag glömde kameran så kunde inte knäppa nå kort, men fanns andra som fotade så kanske man kan sno lite ;) Så blev det memento/momento(lär mej aldrig namnet) dans & karaoke ;D

Denna helg har jag vart hemma i Skutan, ons-sön. Hade eget arbete tors-fre så då passa jag på att åka hem som många andra :) Satt hela torsdan i princip med inlämnuppg. & hälsade på farfar med farmor & pappa. På fredan var jag med mami & sis till Owes & en sväng på stan - handlade en hel del, fick krama om älskade Didrik pojksnopp ;) På kvällen var det mys med världens bästa; Linda, Simone & Emelie, så kikade Hanna in en snabbis <3 Lördan var det marknad i Rättvik med papi & Cathi :) Köpte ett par fårullsfodrade skintumvantar så nu borde jag inte frysa om händerna i vinter iaf ;) På kvällen var det partaj med hemtjänstarna dvs mina förra arbetskamrater på hemtjänsten, kulkul så blev det såklart Slicken :) & jag käkade nattmacka ensam hos Mosgos på Gouté ;) Söndan hälsade jag på farmor, umgicks med Ida & sis, Victor & hans kids. Så en fartfylld helg, ingen rast ingen ro! Väl hemma Svallet vid tio på kvällen.

Idag har jag inte gjort mkt gått på föreläsning & pluggat! Om ett tag kommer brudarna för en myskväll! Undra hur få kvällar som jag vart ensam, inte alls nå många man blir beroende av sällskap här i Svallet, man vill inte sitta ensam & glo!


Denna söta köpte jag på interiörhörnan & platsen var given på toadörren ;) Det är väl lycka att ha en toa att gå på ;)
Hemtjänstpartaj:

Sis, Annah, Emma & Matilda

Helena & jag

Dans
Hade inte så många bilder, sen var det vissa bilder som kanske inte skulle uppskattas om dem las upp ;)

RSS 2.0