Fredag hela dan ;D

Yes va skönt, ki-box passet igår med Erika känns av lite i rygg o armar idag ;) Kan lova att det gav tusen gånger mer o bättre träning för min del än gympa o aerobics, GILLA!

Idag vakna jag runt halv nio o tog mej upp o käkka frukost. Sen så har jag torkat av golvet i köket o hallen. Ska fixa i ordning mej nu för att dra till city o möta upp Alnerskan för en sväng in på AF. Sen blire gym om jag pallar, men en tur på stan låter mer lockande så får se hur jag gör ;)

På eftermiddan ska vi fira brorsans 25års dag med lite smörgåstårta o så! Sen ikväll blire förferre hemma hos Alnerskan, efter det en sväng på Goya taxfree med Linda, sen blir nog Slick också :D Let's party!! FISCHERMAN!

Hade great <3 Ta det lugnt ikväll alla festprissar(förutom jag för nu ska de jävlar i mej bli röjj) ^^

Alert va ordet!

Idag har jag vart riktigt alert o duktig o mer kommer de bli ;) Vaknade kvart i nio så drog mej upp strax efter det. Käkade frukost o läste tidningen i lugn o ro. Diskade, plockade ur diskmaskin o satt på en maskin tvätt. Satt på datorn för trodde att mitt lönespec? Lönebesked? hade kommit eftersom jag får lön imorn, men icke!! :@ Börjar bli skapligt less på det nu, man ska jue få det iaf minst en dag innan lön? Tror att de två senaste lönerna har vi dels fått lönen nån dag försent o sen lönespecet ytterligare nån/några dagar efter! Så kan de ändå inte få vara :S

Jaja nog om de, ska åka iväg, vara duktig o slänga lite tidningar/kartonger. Sen blire nog en sväng till farmor o farfar, sen hem laga lasagne, mumma ;) Så blire jobb ikväll 17-23.15.

BTW hade hoppats på en olympiskmedalj igår för damerna i skicross, men bästa svenskan strula till det i starten på semin så kom inte ens till final :/ Det känns inte som vi haft turen ¨på vår sida i år på OS även fast vi vunnit 3guld, 2silver o 1brons är de mer? Näe tror inte de. Menmen man får väl va glad åt de! Hoppas på att herrarna tar sig till final i hockey o att damerna vinner brons i hockey :) Kanske finns några hopp kvar men dem försvinner jue en efter en, media som sätter så stora förhoppningar.

Hade great <3

Halvvägs till 50!

Ett jättegrattis till bror min som fyller 25 idag!! Imorn kommer han hem, var länge sen man såg till han nu elr aja kanske 1,5månad sen elr så men det känns som en evighet sen!

Vi säger även grattis till Anna Haag o Charlotte Kalla som lyckades ta sig ett silver i sprintstafetten igår, nervpirrande fy fan, hade hoppats på guldet, kändes bara "vi förlora ett guld" "det är bara guld som räknas", men nu i efterhand så fan det var jue jättebra ett SILVER! Skönt att de slog Norge som nästan alltid vinner. Hatar Norge, elr inte landet men att de alltid lyckas vinna i skidgrenar :@ Typiskt att den jäkla Northug körde om Tyskland för herrarna på slutet, attans. O svenska grabbarna ja vad ska man säga? Kasst tyvärr eftersom de inte tog sig till final :/

Idag var det tungt att ta sig upp, hade ställt klcoakn på halv nio men kom inte upp förns halv tio.. La mig framför tvn o käka frukost o kika på två avsnitt av OTH, men tror jag slumrade till en sväng. Sen efter ett bra tag tog jag tag o gjorde mej klar. O satt på diskmaskin o tvättmaskin. Sen gick jag till Coop o lämna in ett CV o till biblioteket o låna böcker. Nu så ska jag fixa lite nudlar o käka, sen vid fem blire aerobics, får se hur de går med koordinationen den här gången ;D Sen efter de blire väl till att hjälpa pappa lite så han får det klart med rusten :)

Hade great! <3


En bild på mej o brorsan för kanske typ 2år sen! <3


Någonstans går solen upp!

Jädrar i mej blev en skräll i melodifestivalen igår helt otippade Timoteji, jag tyckte låten va lite smähärlig för den va annorlunda o inte det samma gamla vanliga. Men visst det kändes som en blandning av Sarek o Jimmy Jansson, men det funkade jue ;) Men Darin åh nej, jag vet inte har nått emot han, tkt om han lite när han va med i idol men sen blev de bara kasst! Så nej vill inte ha med han i finalen :@ Men såklart att han kom med, många småtjejer men tror även folk i min ålder rösta mkt på han... Tyckte dock det var synd att Erik Linder inte gick vidare, den gossen kan sjunga han men visst han va lite blek men nu när man lyssnat på låten lite om o om igen så märker man att den faktiskt är bra. Man märker klart o tydligt att det är Kenneth Gärdestad som skrivit den, lika stuk som älskade Teds gamla låtar :) Så detta kommer bli en låt att älskas mkt av mej! Sen så var de inte så mkt fler bra förutom Alcazar som alltid kör sina säkra kort med en discolåt men vi gillar jue de :)

Nog om melodifestivalen..

Har vart ute o hjälpt pappa o skottat idag, jisses va mkt snö, efter att han skottat garagetaket så va de bara ännu mera snö o tungt var det, rena rama träningspasset haha nejdå men jobbigt var de ;)

Ska fixa lite i mitt rum o grejsa lite, diska o senare kmr farmor o farfar hit för en fika, dem ville inspektera nya golvet o tapeterna i finrummet ;) Dock inte helt klart men på god väg :) Ikväll blire en sväng till Idiisen för skitsnack o kanske lite tv-tittande hihi xD

Hade great <3

Snö, snö, snö och återigen snö!

Nattens jobb var helt urflippat kul med jobbarkompisarna xD Mimandes med sopborste o vacker stämninsfull dans, John Travolta släng dej i väggen ;) Men dock på tok för lite folk inte en enda rusch kändes det som aja hoppas det blir mer nu i natt, fast iof de va ganska skönt med lite folk xD Men ack så jag garvade åt allt; De va några typ 50+ som handlade så frågade jag vilka brön?? Åh ack så dem garvade o även jag, ja ni kan jue tänka er va dem tänkte på dem små snuskhumrarna, sen va de en annan kille så tyckte jag han sa; Ett hornyout bröd! Men de va jue honeyout, men de lät som horny haha xD

Skulle egentligen träna gympa med brudarna idag, men orkade inte gå till bussen i det kalla snövädret o ville inte ut o köra så, valet var enkelt att stanna hemma. Har nyss käkat lite så ska snart hoppa ij i duschen o få bort äckliga subwaylukten.. Sen ska jag nog till affärn en sväng o handla lite mat tills ikväll. Tänkte göra en god tacogratäng som jag o papi ska smaska i oss :) Så blire melodifestivalen ikväll, sen jobb 00-03.30! Hoppas att Erik Linder o Alcazar går vidare :) För Erik sjunger som en jäkla Gud o Alcazar brukar ha sånna härliga discolåtar :) Elin Lanto brukar också kunna sjunga bra låtar :) Aja det visar sig, bara inte Darin går vidare fy faaan!

Ja de va väl allt? Ta det lugnt i snökaoset, fyllan o villan ^^

Hade great <3


Den här platsen skulle inte sitta helt fel nu :)


Helg = jobb!

Gårdagens utgång blev kanon som alltid, men va lite småsegt i början för de va as lite folk men sen typ sista tiden va de guld värt :D Tack älskade vänner! <3

Sitter bara hemma nu typ o väntar på att åka o jobba, orkar inte ut i det här vädret, ska de nånsin sluta snöa? Ja så jobb ikväll 19-30.30! Inget ovanligt nuförtiden :/ Drygt att jobba natt imorn också 00-03.30, segaste passet :@ Blir även gympa medel imööra ;) Tihihih. Nu vill jag ha lön så jag kan skaffa gymkort!!! Men bara att stå ut typ en vecka!

Vettigt inlägg? Nepp...

Hade great <3

Isa så rolig, vi sitter o kikar på os så, vilket land är BAR? Är det Barcelona?
HAHHAHA nej lilla vän det ligger jue i Spanien, ibland kan allt bara gå så fel xD


Vad sägs om torsdag?

Ja men hörrni idag har man vart lite hurtig o kört ett gympapass medel, var väl lite mer ansträngande än aerobics iaf, men nästa vecka blire köp av gymkort också så jag kan få den träning som jag eftersträvar ;)

Handlade ett nytt linne tills ikväll, vilket jag egentligen inte borde men aja ;P Så även en BH, det behövdes iaf HAHHA xD O imorn ska jag fan köpa en tröja som jag vill ha, här slösas det pengar, men egentligen så borde man väl göra de nu för sen går de jue inte om man ska bli fattig student igen!

Ikväll blire en brakutgång med dem bästa! Nu kör vi igen bruds! ;D

Känner mej stolt att jag tagit tag i träningen igen nu, igår blev det en simtur på fjärris med idiisen fast iof bubbelpoolen va den som lockades mest, men lite träning blev de allt :P

Nu ska jag laga lite pancakes o sen blire dusch o fix för hela slanten!

Hade great <3
Hoppas vi ses i dimman gott folk!

Med turen på rätt sida!

Ja verkligen, ibland måste man verkligen ha turen på sin sida. Igår hade jag det, var bara decimetern från att köra på två rådjur :O Hade inte en chans att se dem förns de stod rakt framför mej, med hjärtat i halsgropen blev det en skarp inbromsning så bilen stanna precis vid dem rädda rådjuren, undra vem som var räddast, jag elr dem? :@ Fy fan vilken skräckminut, har vart på nå andra gånger också att köra på rådjur men med större marginal för har sett dem i ett tidigare skede då, fy fan... Jobbade kväll igår 17-23.15, så va på väg hem o precis innan jag skulle svänga in på min gata kom dem stackarna framför mej uah..

Idag gick jag upp strax efter nio, har tvättat lite, sökt mucho sommarjobb, men talar inte om vad för vill inte ha sån stor konkurrens haha xD Så ikväll blire aerobocs med bästaste brudarna Alnerskan o Nylén twins <3 Good luck med min kassa koordination, men den kanske förbättras hihi xD Elr så har jag bra bara att jag tror att jag har dålig. Har även bokat in ki-box imorn o torsdag, men nu vet jag inte hur de blir, imorn vet julia inte om hon pallar o tydligen skulle dem kanske ut på torsdag :/ Så får se efter ikväll hur de blir. Kanske jag går själv? Fast inte så kul att gå själv o boxas mot nån stranger kanske?

Jaja nu ska jag tvätta lite till tror jag o laga mat så jag bara har att värma ikväll efter träningen, plus få i mej lite mat nu.

Hade great! <3

Ny vecka...

Torsdagens utgång var super med mina älsklingsflickor alltid lika roligt med dem <3 Fredagens nattjobb var lite småsegt inte så mkt folk. Lördagens utgång med tre av jobbar "subborna" + några till var asnice, inge mkt sovande på grund av att man sov på soffan hemma hos Linda, sen blev det upp tidigt för jobb igår 10.30-17.45, någon som inte alls var pigg på sitt jobb, var astrött när pappa hämta mej, åkte hem o käkade lite pizza, sen tror jag att jag slockna på soffan runt åtta vakna till igen runt nio o tog en kaka för att sedan somna igen o sen gå upp till sängen o slocka runt tolv, vakna nio imorse av att jag ställt klockan, men icke att jag orkade upp då, kvart i tolv tordes jag gå upp :O Så blire inge mkt av denna dag, tänkte ta en löptur elr promenad i det fina vädret :) Sen ikväll blire jobb 17-23.15 ^^ Sen ineg jobb förns fredagnatt, dubelnatt dådå :/ Menmen de klarar jag..

Imorn ska jag dra igång med träningen på allvar blir aerobics med dem bästa :) Jag med min koordination haha kommer nog få oss ett gott skratt pga mej xD

Näe nu va de inget vettigt att skriva, hade great i solvädret! O PT miss u :'( Trots dina "skämt" hmmm.. haha 

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och vara den man vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill?

Blev en långlunch på Java med bästaste Alnerskan o Nylén twins :) Attans vad skoj man har med dessa brudar, överallt fiket, krogen, stan överallt säger jag jue ;D Så de blir en utgång imööra med dessa underbara människor, röjj må jag lova! Hey partypeople! Palla strunta i en utgång för att man vill tänka på pengar, ahllå de är inge problem. Man måste ta vara på tiden när man är ung sen kan de va för sent! Så festaa loss!

Men attans så feg o töntig man ska vara....

Efter det blev de ett ärende till byggmax för inköp av en såg till papi, tänk att jag handla såg haha xD Sen blev de en sväng till mutti, så nu ska jag väl ta tag i o laga mat, känner att magen kurrar o farsgubben lär väl ha nå i sig som är så duktig o sågar o renoverar, go dad!

Hade tänkt kolla på Efterlyst ikväll, men vafan Liverpool spelar jue, kan inte missas Arsenal - Liverpool kl.20.40 canal+ sport 1, missa icke!

Hade great <3

Allt som är bra med mig har jag en förmåga att glömma bort!

Jädrar i mej vad jag har missat i musikvärlden; Melissa Horn är jue grym, tänk att innan igår när J-nylén rekomendera en låt med henne så hade jag nog aldrig lyssnat på denna svenska tjej! Men bättre sent än aldrig!

Vaknade nio idag när klockan ringde så tog mej upp strax därefter, är så glad att jag börjar komma upp om mornarna igen :) Så håller på o tvättar lite, viker tvätt, tänkte stryka lite, dammsuga o diska. Så idag agerar jag hemmafru, mohahaha xD Men tänkte även hinna med en sväng förbi farmor o farfar, sen hem o laga matlåda till kvällens jobb 17-23.15!

Nu vill jag ha v.9 för då bär det troligtvis av till Vemdalen med mutti, moster, morbror o mina tvåkusinbarn ^^

Hade great <3

Grattis världens bästa Sandra Abrahamsson hela 20år fyllda idag <3


Fan va skönt!

Ja ni hörde rätt, så jäkla skönt att första löpturen på typ 2månader är avklarad ;) Trodde att den skulle va mkt jobbigare än va den va. Men har väl grundkonditionen kvar o min kondis har alltid vart bra så det sitter väl i än. Efter all slit med fotboll o handboll lär konditionen va i ett rejält bra skick även fast de blir uppehåll mellan träningsgångerna :) Men nu jävlar ska de bli ändring, nu måste det tränas! Ska försöka springa lite oftare, så blire eventuellt att jag köper säsongskort på friskis o svettis så jag kan träna, men samtidigt vill jag börja gymma också. Hmm svåra val men blir nog friskis så man har folk att träna med :) Kanske bådeoch? Jaja det visar sig, jag ska komma igång först o få "tummen ur röven" ;D

Vad händer mer idag då, jo håller på o tvättar lite, så hittar jag väl alltid på nå annat. Ikväll vet jag att jag ska hjälpa papiraul att åka till dragmossen o slänga soffa iaf xD

Nejnej nu kallar duschen, fast först ska jag försöka mej på lite sit-ups o armhävningar, wish me luck!

Hade great <3


Good luck!

Allra - bästaste - älskade - vännen - grannfanskapet hoppas att det blir mktmkt bättre i nya värdfamiljen nu, det förtjänar du! Det låter jue som den familjen kan vara tusen gånger bättre iaf. Det här kommer du grejja det är jag säker på! Mitt grannfanskap klarar allt ;) Du vet att de som betyder nått för dej finns här för dej, allways and allways, så tveka inte att ta ditt förnuft till fånga om det går galet! Saknar dej redan, tomt på gatan, ingen att ta en prommis med, men jag klarar mej nog bara jag vet att du har det bra ;D <3

Så bestämde mej för att skaffa en ny blogg, men designen krävs expertis hjälp; julia? isa? tihihi allt kan jag nog få nån som hjälper mej xD

Så ja va tyckte ni om melodifestivalen igår? Jag tyckte helt rätt att de va rätt personer som gick till final, men hade hoppats att Linda gått till andra chansen istället för det där metalrock? bandet. Visst texten va bra o han sjöng jue bra, men man väntade bara på en explosion att låten skulle blomstra ut, gå från lugnt till röjj helt enkelt, hade låten gjort det så hade jag tyckt den va asbra. Kul att Salem gick vidare direkt, lite annorlunda låt sådär men bra va den :) Olas låt va också bra men så lika alla andra sånna låtar, roligast är de jue när man kan hitta nå specifikt. Men som sagt helt rätt att Salem o Ola gick till final :)

Jädrar i mej sitter fortfarande i morgonrock, men vafan det är jue söndag, det är slappdagar så. Men ska snart slänga på mej lite kläder o så för sedan efter ett nån gång bär det av till moster o morbror i Engeltofta :)

Hade great! <3

PT
så du kan få sjunga vår vackra stämma ;) Dock har du jue inte mej emd så de blir samma ackustik men det grejjar du bra själv, se bara till så ingen får "ont i huvet" igen xD

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me


<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0