Mitten av veckan dag!

Länge sen jag blogga nu, men så kan det va :) Har iaf haft en underbar & fartfylld påskhelg. Torsdan jobbade jag 7-14, käkade påskmat hos mutti & på kvällen blev det förferre hemma hos Bella med några härliga brudar & sedan heartan & Melody Club! :) Överlycklig att jag fick ett plektrum av gitarristen, mihihi!

Fredan
var det påskmiddag hemma med papi, sis, bror, farmor, farfar, Catharina & Pella. Blev en lugn hemmakväll :)

lördan hade vi grillmys hos Mosis i Valbo! Bästa subborna; Moa, Linda, Hanna, Simone & Anastasia & en del annat folk, skojsigt värre! Första grillningen för mej i år, gottigt värre! Hemmaghorda grillspett, majskolv & vitlökssmör! Blidde heartan även denna dag! :D

Söndan bar det av på kryssning(Viking Line Cinderella) med Idiisen, Jonas & Idiisen mamma & pappa(Mia & Anders). Kom hem på måndan. Riktigt trevligt var det!

Sen har man smått återgått till vardan. Jobbade igår 8-16 & idag 7-14, efter det var jag en sväng till farmor & farfar. Känner mej lite seg i kroppen, då en förkylning gnatar på mej. Skulle egentligen träna box med Mos ikväll men kände att efter ha sovit nån timme hos farmor & fortfarande kännt mej trött & förkyld så var det lika bra att hoppa det. Vill inte bli sämre tills lördag. Då blire Uppsala med Hanna & Linda!! Sista april måste firas med brak & dunder! Kommer bli helt awesome!! :D Hoppas på fint väder, men det ser ut som det men kanske lite halvkyligt? Aja det visar sig!

Nu ska jag bara slappa & ta det lugnt, kanske ta mej ut på en lugn promenad, har inte rört på mej på en evighet. Men få se om jag pallar :P 

Hejsvejs! 


Kristoffer i Melody Club, suddig bild men så kan det gå!

Mos, Hanni, Anastasia & Simone <3

Lindis & jag! <3 Suddiga bilder men det blir inte bättre med en Htc mobilkamera vid sånna tillfällen ;)

Jag på båten, fint väder!

Jonas & idiisen! :)

Bästa årstiden är nu!

Jag älskar våren så är det! Visst sommarn är helt f*cking amazing också men det är annorlunda med våren. Tänk första riktiga vårsolen! Man märker att det blir varmare dag för dag & även ljusare. Första myran, fjärilen, humlan, tussilagon, krokusen, blåsippan, allt som hör våren till! Visst är det väl fantastiskt? :) man märker att man kan "klä av sig" mer & mer! Underbart! Idag kändes det verkligen som vår(om man va i lä i solen, annars blåste det lite halvkyligt, menmen).

Vaknade idag som vanligt runt åtta. Käkade frukost framför tvn så fastnade lite väl för länge framför OTH, 4avsnitt, ajaj men skönt emellanåt att bara slappa framför tvn :) Efter satt jag ute i solen bra många timmar på förmiddan-eftermiddan & läste. Var länge sen jag läste en bok nu, kanske ända sen förra sommarn? Iaf sen i höstas? Bra bok iaf, en som man lätt kom in i så det var svårt att sluta läsa: Elsas Mode skriven av Sofi Fahrman. Sen var det tänkt att jag skulle ta en cykeltur, men åkte bara en kort bit då jag tyckte det blåste lite för kyligt. Så blev fika hemma hos farmor & farfar istället, men det är jue inte fy skam det heller ;) (Kakmonster som jag är xD) Kom hem fixade lite våfflor & nyss kom jag in efter att bytt däck på "racehondan", fick lite assistans av papi & sis. Tänkte simma i karet nu, lukta på doftljus, läsa bok & ha det asskönt! Inget vett på tvn ivkäll mer än BB, så får fördriva tiden på nå bra sett tills kl.22!

Känns lite tungt nu att jag inte jobbat nånting i april hittills, men jag bor hemma & kontot börjar inte tryta än, så än så länge sitter jag inte i skön. Men det är jue roligt att jobba så man har nått att göra om dagarna :) Visst hittar jag alltid på annat när jag inte jobbar, men man behöver få jobba & slita emellanåt!

Förresten kanske ska nämna att jag var i Uppis(Uppsala) & skrev sveprov för min ansökan till PHS. Jag klarade det, jippi! Så efter blev det ett ca 10min samtal med en polis, gick väl hyfsat tills dess att han frågade om mina starka & svaga sidor, fick fram nå starka men med de svaga knöt sig hjärnan, ajaj. Jag kanske inte har nå svaga sidor? Hahah skämt åsido men just då fanns inget att säga. Men inte det som avgör i det stora hela, så nu är det bara att vänta, i mitten på maj får jag reda på om jag går vidare till fystesterna, så bara att vänta & se! Nått spännande att se framemot iaf :) Går det inte vägen denna gång så är det bara att fortsätta att söka! Så tränaträna är det som står på schemat! Glad att jag tränat mån-ons iaf, sprang i mån & igår & gymmade i tis. Ska försöka mej ut på en löptur imorn också, synd bara att snön ligger kvar i spåret, annars är de jue skönast att springa där men får springa efter gatorna då :)

Imorn blire iaf en brakutgång med Lindis & nån mer kanske?? ;) Alltid roligt med subborna! <3

Slut pratat, badet ropar efter mej nu! Hade bäst! <3 


Home!

I onsdags åkte jag som jag sa till Osby i Skåne med Idiisen & Jonas, blev hämtad runt sju tiden så åkte vi till Äby & släppte av deras dogs hos Idiisens mor & far. Tog väl ca 7h att åka, något drygt menmen.. Träffade Idiisens mormor & morfar, jättetrevliga. Resten av dagen var vi där & umgicks innan läggdags.

Torsdan var vi uppe med tuppen igen. Tog bilen mot Helsingborg, spöregn & jag valde att köra(dessutom en ovan bil för mej) fy bubblan men det gick bra, vi kom fram i bra tid & lyckades pricka in tiden tills färjan till Helsingör, Danmark skulle gå. Färjan tog väl ca 20-30min. Återigen satt vi oss i bilen för att köra ca 15mil genom Danmark till Rödeby, för nästa färja mot Puttgarden, Tyskland. Tog lite längre tid men inte så mkt ca 40min. Återigen satte vi oss i bilen men bara ca 8km.. Så var vi framme vid "saftaffären" Fleggards. Käkade först en jättegod kycklingburgare på donken, mums! Väl inne på Fleggards blev det en del handlande kan man säga :) Kom hem sent på kvällen runt halv nio, så var bara att slänga i sig mat & hålla sig vaken en stund tills det var läggdags igen.

Fredan var vi återigen uppe med tuppen. Åkte mot Ullared för shopping :) Gick åt några timmar inne på Gekås. Hann även med att käka & fika. Roligt med kundvagnsparkering HAHHA xD & jag var ganska så lyrisk av att gå där inne. Absolut inte den sista gången. Tror vi valde rätt dag att åka dit. Inte så värst mkt folk & vi slapp kö både när vi gick in, när vi käkade/fikade & när vi skulle betala. Så skönt! Så handlade lite kläder(3lång linnen, en jeansskjorta, ett par svarta leggins, ett par gröna khakishorts, två t-shirts, en piketröja), en stor tavla med Eiffeltornet på, en annan liten tava med trycket; "Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv", en film, OTH säsong 7, spelet "Med andra ord", lite småsaker, lösögonfransar mm. Rikitgti prisvärt må jag lova :) Efter gick vi in i en Scoretteoutlett affär så lyckligtvis hittade jag ett par snygga lilla höga klackisar ^^ Fanns lite allt möjligt runt Gekås, gick även in på en MQ-outlet. När vi kom hem blev det god middag(som de andra dagarna). Kikade på Så ska det låta & umgicks.

Lördan gick vi upp i ungefär samma tid som de tidigare dagarna. Detta var dagen då vi skulle till olika glasbruk & Idiisens mormor & morfar följde med. Blev en del bilåkande igen då glasbruken låg mellan Växjö & Kalmar typ, tror det var ca 15mil mellan Osby & Skåne & sen typ samma mellan Väjxö & Kalmar, men vi var inte riktigt precis vid Kalmar. Först besökte vi två små; Bergdala studioglas & Transjöhyttan. Efter blev det Kosta Boda. Där fanns det både Kosta Boda, Orrefors & Iiitala. Köpte ett snyggt rosavit stort glasfat, hade kostat 1000kr, men var nu nedsatt till 250kr, vilket kap & det var 1a sortering inte 2a som det brukar kunna vara när det är så billigt. Köpte även en liten present åt papi som fyller år om ca 1månad :) Runt om fanns även kläd- & skooutlet. Men inte mkt att hänga i julgran, var märkesoutlet & då är det jue inte skitbilligt som man vill att ett outlet ska var ;) Jag är inte den som gillar att lägga massa pengar på kläder på grund av märkena. Hellre köper jag fler plagg av ett billigare plagg till samma pris som ett dyrtmärkesplagg ^^ Tyck att jag är snål , men det ser jag mej inte själv som utan bara smart ekonomisk ;) Mihiih.. Converse är nog det märket som jag gillar att slösa mina pengar på så det är ett undantag. Men var bara 100kr billigare än på en vanlig affär, så då kan jag lika gärna köpa sånna hemma ;) Efter vi varit där åkte vi tillbaka till Bergdala, sen till Växjö för att hälsa på Idiisens moster Anna & hennes kille :) God mat & trevliga människor, en perfekt dag med andra ord. Sedan åkte vi tillbaka till Osby. Spelade lite kort & hade det mys!

Söndan åkte vi hem återigen samma tid som övriga dagar. Tog runt en 7h igen. Men kändes inte lika segt då jag körde den längsta biten, så hann inte bli jätterastlös ^^ Allt som allt räknade vi ut att vi kört 270mil, huuga ^^ Men det var jue utspritt på 5dagar så det gick an :)

Haft några underbara dagar med underbara människor! Tack snälla ni! <3

Idag ska jag packa upp, tvätta, löpa & vara ute i solen, låter som en bra dag. Började dagen med två avsnitt OTH s7, hihi! I'm addicted!

Hade!


Riktigt söt litet hus dem bodde i - sånt gammaldags med träbalkar i taket, mys! Så pricken över it var att de hade vattnet precis vid gåren!


Fina glasskulpturer utanför Bergdala.


Fina utanför Transjöhyttan också.

Så har inte så mkt bilder, har lite på mobilen också men orkar inte lägga in dem på datorn nu.

Spring is here

Vaknade idag as always vid åtta.. Tog mej upp, käkade frukost & läste tidningen. Sen Lyssnade jag på musik & packade lite. Har även hunnit med en kort prommis med sis, käkat glass, ätit lite lunch. Ja sånt som man måste göra :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske läsa boken jag lånade av sis? Var hur länge sen som helst som jag senast orkade läsa en bok, men det måste det bli ändringar på.

Ikväll blire iaf box med Mosis! & vad stryk hon kommer åka på ;) Imorn bär det av mot det varmare Sverige - Skåne! Ska bli skönt att åka bort några dagar :) Så kommer hem på söndag! Mys!

Kort & konsivt inlägg, men man kan inte alltid ordbajsa en massa skit ^^

Hade great! Så ses vi efter helgen igen! Puss <3

Kanske hur bra låt som helst!
Bruno Mars - count on me
You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there
And I know when I need it
I can count on you like 4, 3, 2
And you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do oh yeah
ooooooh, oooohhh yeah yeah


Jag är inte en egoist bara för att jag lägger in mycket bilder på mej själv, jag har bara så pass bra självförtroende så det heter duga ;)


It´s gonna rain anyway

Igår skrev jag som sagt högskoleprovet, kändes piss! Kändes sämre än när jag skrev i höstas. Men när jag räknade ut så får jag iaf 0,1 poäng bättre än då, men alldeles för jäkla dåligt ändå, kommer aldrig komma in på kriminologi!!!!! BAJS!! Får hoppas på polis iaf, om inte annat så kanskekanske jag har nått annat roligt i kikarn tills vintern!! ;) Vad hemlighetshålls tills den dagen då jag ser om om jag kommer in på högskolan.. ^^ Skulle ha dragit en sväng till Interpool igår kväll med Hannie & Lindis, men det blev inge tillslut då båda dem var trötta & sega xD Så fick tagga ner mej & inte va sugen på partaj längre, fick stanna hemma med papi istället, men det funkade jue det också.. Länge sen jag var hemma både en fredag- & lördagkväll! ^^

Idag står regnet som spön i backen så jag håller mej inomhus ^^ Vaknade först runt åtta klarvaken men medans jag låg & vred mej lyckades jag somna igen, herrlich! Så vaknade halv elva, puh, menmen åtminstone en dag i veckan kan man få sova länge & vad passar väl bättre än en söndag? ;) Söndagar är segdagar så har det alltid varit oavsett om man vart ut fan innan elr inte xD Söndag är deppdagar.. ;) Så idag har jag inte gjort ett jota elr jo skickat in högskoleansökan, lyssnat på musik & bara tatt det allmänt lugnt.. men inget jobbigt! Tänkte försöka dra mej til mutti en sväng sen, det borde jue sluta regna nångång? Aja annars finns paraply & regnkläder, som man brukar säga; "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" & det stämmer jue faktiskt elr? ;) Ikväll äre iaf Sthlm-Båstad & BB på tv, så kanske man myser med sig med en film? Perfekt väder för det! Men man skulle ha nån att mysa med till filmen ;)

Vill ha onsdag nu för då drar nämligen jag, Idiisen & Jonas till Skåne, närmare bestämt Osby till Idas mormor & morfar. Stannar där till söndag. Ska bla besöka Tyskland för inhandling av "saft", Ullared, glasbruk & annat skoj :) Ska bli skönt att komma bort lite igen :)

Hade utomordentligt bra nu denna regniga söndag! Men heeeej regn & grader över 5grader betyder ett steg närmre vår, så inte deppa ;)


Tur att man valde rätt tid att åka till Thailand. Tycker synd om dem som är där nu & upplever värsta regnovädret i thai på 30år, inge mkt sol för dem inte, stackarna!

Skönt med sommar, lättklätt & brunbränd kropp!! Men det dröjer inte länge tills vi har sommar, om det nu kan bli en lika fin & varm sommar (elr finare & varmare) som förra sommarn? :)

April, april din dumma sill!

Idag är det första april & det regnar blä! Idag får man passa sig från att bli lurad & eftersom jag är så lättlurad ska jag hålla mej undan från det & inte tro på nått idag xD Heheh nej men åtminstone försöka inte bli lurad. Jag är kass på att luras elr tror jag iaf.. bruka rinte gör det så vem vet kanske att jag är bra på det? Minns första april när man gick i låg- & mellanstadiet, då höll man på att ställa fram klockan för att lura fröken, lägga en pruttkudde på frökens stol, & en massa annat bus jag & min dåvarande klass kunde hitta på, rikitgt roligt hade vi :)

Nåväl.. Igår va jag på en av dem bästa filmer jag sett; "Hur många lingon finns det i världen" - samtidigt som den var väldigt glad & rolig var den också lite sorglig. Så om vem satt inte i tårar om inte jag? mihiih Var dock inte ensam hörde lite snörvlingar från olika håll ^^ & filmen blev jue inte precis sämre för att snygg skådespelaren Sverrir Gudnason var en av huvudpersonerna, jummie! Han ska jag gifta mej med ;) Gick iaf med Lindis, Hanniii & Mosis :) Innan tog vi en fika på Mingel och bar, men alla fyra var vi missnöjda med våra fikabrön, min piggelin cheesecake var inte så god som jag trodde på tok för sliskig & söt, & de andra tres chokladbollar var torra. Men tur att chipsen & popcornen på bion var goda iaf så vi kunde känna oss nöjda!

Idag vakande jag som vanligt när klockan ringde åtta. Gillar att gå upp i tid så man hinner med allt man ska göra. Har dammsugit nedervåningen, tvättat, röjjt upp lite på mitt skrivbord, lyssnat på musik, etcetc. Ska om ett tag dra in till stan för en svängom på gymmet, sedan troligtvis träffa Julia - få bilderna från Thai :) Försöka hinna med att träffa Idiisen & sedan avsluta dan med en lugn hemmakväll så jag orkar upp imööra & skriva högskoleprovet, uscha! (Hoppas jag får så bra som jag vill nu så jag slipper göra det fler gånger då det är så tråkigt & segt xD)

Nejp ska fixa lite mer nu, hade! <3 Trevlig helg!


Mums!


RSS 2.0