Ljusare tider på väg :)

Igår blev det en sväng på Owes, Ikea & köpis med sis. Blev lite shopping trots att jag bara följde med som sällskap ;) En ljusbeige ryamatta från Owes(som jag letat så efter), ett par äkta fårskinnstofflor från Skohuset(som jag velat ha så länge men har tyckt 300-400 varit för dyrt för ett par tofflor men nu var det rea 150kr - ett rikigt bra kap xD), två par trosor, en vitblå randig långskjorta & en vitblå klänning från H&M ^^ Härligt med lite nytt ^^ På kvällen var det jobb 16.30-20! Efter skulle det bli en sväng till Emelie för myskväll men då jag inte kände mej på topp(hade kännt mej trött & hängig hela dan) så valde jag att stanna hemma o tur var väl det, hade såklart feber när jag kom hem från jobbet :/ Ingen höjdare. Så kvällen o natten var svettigt blöt av feber, ugh! Men idag står termometern som den ska o det känns bättre så ska försöka mej på att dra på Lindis fest & sedan hänga med på krogen.

Ska käka lite fisk nu så blire säkert kanon! Sedan en liten promenad o efter det ta en dusch o göra mej färdig för kvällen!

Hade bäst! <3

Blinded by the light...

Hallå...

Igår blev det en riktigt lång mysfika(17-21) med några av bästa subsen - Hanna, Linda, Moa & Simone :) Sen kom även Simones kompisar Ellen & Linnea förbi, trevligttrevligt :)

Idag var det jobb som stod på schemat 7-14, sedan ett besök hos farmor & farfar, blev där längre än jag skulle(eftersom jag somna 1h ^^) Efter det var det hem o laga mat; Pennepasta, kassler, wokgrönsaker & ostsås(ihop blandat), mumsigt värre!

Ska snart ta mej en uppfriskande dusch & mysa till det framför tvn! Men som vanligt är det väl bara skit på tvn, så får väl köra på ett säkert kort o kika på OTH! ^^ Om jag är vaken vid tio så blire väl lite Big Brother! Tänk att när första säsongen gick var jag bara 10år! undra om jag kolla då tror inte det, men nästa gång det gick var jag 12 så då var jag en trogen tittare tills dess att det lades ner 2005-2006? Ja nått sånt :)

Börjar redan tagga för lördan, för Lindas andra inflyttningsfest! Ja ni hörde rätt - andra fast samma lägenhet som sist, kanske bara ett skäl till att festa ;) Hihihi är alltid roligt med subpinglorna! "The party don´t start until the subs walk in" ^^

Imorn blire en dejt på stan med Emelie & Sabi & kanske Isa <3 Sen "fuck the pillows" med Våfflan ^^

Nej dags för duschen, hade bra! <3

´
Alltid tokigheter med dessa snygga subs ;) <3

Sunday, bloody sunday...

Hallåå!

Helgen har varit härlig. I fredags hade vi en sista utgång med Julia som drar till staterna imorn. Blev förferre med henne, Isa, Julia Engström, Elin & Jenny o sedan bar det av till Slick. En jätterolig kväll, första kvällen på jag vet inte hur länge som var rolig hela kvällen! ^^ Det slutade med fyllekäk på donken!

Lördan var man allmänt seg - kollade på fyra avsnitt av OTH säsong 6! Pratade med världens bästa Grannfanskap i telen i ca 2h - hade inte pratat sen hon flyttade till Ume för ca en månad sen. Så det var härligt att prata av sig - fanns mkt att säga ;) & senare på kvällen blev det ett till avsnitt OTH - melodifestivalen & The last song! Måster påpeka att det var rätt som gick vidare direkt till final. Saade har man alltid ögonen för ;) & The Playtones sätter en annan prägel på det hela xD

Idag vaknade jag sju av att telefon ringde. Tyckte att det lät som pappa duscha(men han va inte hemma! hallucinationer?) Så svarade & det var sis som ringde från jobbet o undra om jag ville jobba 7-12. Ja sa jag först har jue tillgänglighet så måste väl säga ja, fast egentligen så jobbar jag jue kväll också ända till elva. Idag sa hon? Nej fan jag trodde det var måndag men tur hade jag att det var söndag så hade ingen tillgänglighet så jag behövde inte jobba, så gick o la mej igen. Va fel allt kan bli ibland när man inte är riktigt vaken xD

Så snart blire en sväng till Ove´s & köpis med far. Senare en sista träff med världens bästa Julia Nylén <3 Jag kommer nog grina ögona ur mej, om inte inför henne så när jag kommer hem ^^

Hade bra! <3


Friday I´m in love

Hej alla glada!

Igår hade jag en underbar kväll med min Didrik pojksnopp/Våfflan - kärt barn har många namn ;) Vi boxades lite först - comeback på ki-boxen blev igår istället för i måndags! Så jävla skönt! Älskar att "slåss", ki-box det är sporten för mej det - då kan man verkligen "slå" ut sina aggressioner ^^ Just vad jag gjorde också så idag sitter det fint med lite träningsvärk - även i fingrarna hur kom det sig? ;) Efter det belv det en sallad på Java o en massa jäkla skitsnack ;) Efter det bio; 127 hours, bra film men lite utdragen så vart lite småsegt emellanåt o lite vidrigt, menmen en helt bra film - värt att se! Lite sorglig också, elr sorglig o sorglig - glädjetårar på slutet, sån grinunge som jag är ;)

Idag vaknade jag åtta o tänkte som vanligt gå upp då som alla andra dagar, men kroppen kändes som en degklump o jag ville sova längre så nio tog jag mej upp, inte fy skam det heller. Käkade som vanligt frukost framför två avsnitt av OTH säsong 6 ^^ Älskar att titta på den serien om o om igen, man tröttnar aldrig o trots att man sett avsnitten tusen gånger kan det trots allt fortfarande komma tårar ;) Tänkte fixa ihop mitt CV + personligt brev nu så jag kan skicka in ansökan om sommarjobb inom hemtjänsten(nått man måste göra även fast man är vikarie o jobbar inom det redan) men alla måste det så :) 

Har nu två dagar försökt knåpa ihop ett personligt brev till skolsökande - polishögskolan. Japp ni hörde rätt, kanske att jag blir polis trots allt även om det kommer krävas väldigt mycket o flera sökomgångar, men det är det värt. Ska även söka kriminologi igen - så får se kanske det är det jag kommer läsa? Det får vi se till sommarn, kanske att jag får fortsätta jobba men det dör jag inte av, 21(som jag förövrigt fyller om precis 1mån) är ingen ålder, än har jag tid att komma in på högskolan. Behöver inte skaffa barn o familj precis nu :) 

Ikväll är det sista utgången i Svea-rike för ett år framöver med världens bästa Julia Nylén som drar till Pennsylvania, USA på måndag - som jag komemr sakna denna människa <3 Läste även nu på Isas blogg att även hon nu fått världfamilj - så som det verkar drar hon iväg i mars - hur ska jag klara mej? <3 

Hade über bäst nu alla stars! <3  


Vill inte att färgen ska blekna mer nu, vill fortsätta vara brun & fin ;)


Hej hopp i lingonskogen ;)

Helgen har varit super - umgåtts med fina vänner <3

I fredags var det avskedsmiddag för mina älskad twins Julia & Isabelle Nylén. Vi blev bjudna på tacos, kladdkaka, cupcakes & marshmallows doppade i choklad, jummie :) Fick träffa flera roliga prickar igen som man inte sett på länge. Kvällen bjöd på många skratt, frågesport om USA(som jag, Elise & Jill förövrigt vann efter en utslagningsfråga ^^) & så spela vi "med andra ord"(som jag förövrigt var/är kass på - iaf att förklara ord men att förstå de andra var jag nog duktig på ^^) Sedan slängde jag in handduken & begav mej till Lindisen som hade inflyttningsfest! Sen blev det krogen - Slick! Hade roligt en timme sen ledsnar man som alltid, men underbara människor :) Dock blev man lite rädd(jag & Simone = livrädda) efter ett klumpigt uttryck av mej - såg döden i vitögat nästan! "Jag tänkte högt" ;) Hahha nåväl alla kom hem oskadda iaf ^^

Lördan var man seg till tusen & bara ville sova hela tiden. På kvällen käka jag på Akropolis med Sabina & Emelie! Mums med souvlaki & tsatsiki, kändes som att man var i Grekland :) Och servitören var en riktigt rolig prick han. Så middan slutade med att Sabina "hade sex(6) med kycklingen & jag & Emelie med entrecoté, elr? ;) Han med att skriva min autograf också till servitören, man vet jue aldrig jag kanske blir känd nån gång? Hela kvällen var knäpp, man kände sig full fast vi var spiknyktra, tror folk på affärn trodde att vi var fulla också, men skit i det man kan ha jävligt roligt fast man är nykter xD Efter blev det melodifestivalenmys, fast ja vi missa alla låtar >< Helt klart bra att min älskling Brolle gick vidare ^^

Idag har jag också vart jävligt trött.. Har grillat korv & promenerat i Hemlingby med Idiisen, Jonas & sötdoggen Twix :) Efter det åkte vi hem till dem & tog det lugnt. Hann även med att käka smörgåstårta & aftereight, så ja mer mat idag behöver inte jag! Ska krypa ner i soffan nu & kika på Solsidan o sedan på nån bra film.

Imorn väntas jobb 7-16 & på kvällen blire en efterlängtad comeback på "fuck the pillows"(ki-box) med Våfflan, det kommer bli grymt! :)

Hade så jädrans bra nu! <3


Förlåt Julia & isa jag stal erat kort ;) <3

I feel so alive - tonight and the rest of my life

Oj blev något chockad när jag såg att en från Apollo hade kommenterat mitt tidigare inlägg, men det tackar jag glatt för :)

Va händer idag? Gick upp åtta(både igår & idag - det börjar leda till morgonpigg igen? men dock kvällstrött då jag de senaste kvällarna sen jag kom hem somnat tidigt på soffan, förutom igår kväll) aja blev två avsnitt av världens bästa serie OTH(säsong 5) ^^ har nästan alla säsongerna & då är det äkta vara inge nerladdat, endast säsong 7 kvar o självklart säsong 8 som går på tv just nu :) efter det fastnade jag framför dumburken, har en tendens till det. Men vill inte ge upp min semester ännu, vem har sagt att semestern är slut bara för att man är hemma? ^^ Jo visst jobbet är jue tillbaka, men på dagarna innan kvällsjobbet måste man få lata? Blir jobb ikväll igen 17-21(3e kvällen av 3 på rad). Sedan tar jag helg.

Imöra blire en sväng in till stan, på kvällen avskedsmiddag för världens bästa flickor Julia & Isabelle, kommer föralltid vara två av de finaste människorna på jorden & jag är väldigt glad som har dem <3 Julia drar till USA 21/2 som Au-pair & sen om ett tag Isa så fort hon fått en bra matchning :) Jag är glad för deras skull som lämnar Gefle för att upptäcka världen(USA men iaf)

Lite senare på kvällen tänkte jag hinna med en sväng till Lindis som har inflyttningsfest, ännu en väldigt bra människa <3 Efter det ja krogen, troligtvis Slick I think! ^^

lördag blire kanske pulka med sis, Victor & kidsen o på kvällen blire käk på nån mysig grekisk restaurang med Emelie & Sabina <3 På söndag får jag förhoppningsvis träffa världens bästa Idiisen <3 Kan man mer än att må bra när man får umgås med världens bästa vänner? Aja nu har jag smörat tillräckligt ;) Fast man mår bra av att få höra ibland hur mycket man betyder för en. Det är vad som behövs för att må bra & känna sig behövd.

Nu ska jag fixa en hemlis, vad det är får vi se om en vecka förhoppningsvis, okej bara den/de som det berör ^^

Hade utomordentligt bra nu!


Så dessa underbara människor lämnar mej nu alltså för USA? Hur ska jag klara mej, min dröm är att kunna komma & hälsa på :) När dem väl kommer tillbaka till Sverige så finns jag fortfarande här, nu & föralltid <3 Så mycket minnen <3


Så hur var Thailand? - 21/1-5/2

Thailand var alldeles underbart! Första veckan bodde vi i Kata Beach på ett 4stjärningt hotell(enligt apollo - i mina ögon var det världsklass). Stor frukostbuffé ingick("vanlig frukost + thaimat buffé), stor dubbelsäng, egen altan med stege ner till poolen, gratis ac & safetybox & gratis minibuss/tuktuk ner till stranden som tog typ 15min att gå till, man kunde inte annat än att stormtrivas! Lätt bästa hotellet jag nånsin stött på, ibland har man bra tur när man åker ospecat ;) Andra veckan bodde vi på ett lite sämre hotell(men antagligen normal standard som man brukar hamna på när man åker ospecat) i Karon Beach. Dock inge frukost & andra faciliteter som på det andra hotellet men ja man blev nog för bortskämd med första hotelllet, men hade jue iaf en säng, dusch & toa det som krävs ^^ Men under den veckan åkte vi till Phi Phi Islands med Julias kille & hans kompisar. Sämre kvalle på rummet vi sov i, menmen det funkade..

Så vad har vi gjort? Solat, badat, festat, träffat härligt folk mest Göteborgare & Australiensare. Måste säga att ordspråket att Thailändare är vänliga, hjälpsamma & omtänksamma stämmer verkligen. Vart man än gick mötes man av leende blickar & behövde man hjälp var dem fort där. Det som är så synd med Thailand är den alltför öppna prostitutionen. Vart man än gick syntes dessa stackars tjejer till(troligtvis inte självmant, men kanske vissa?) Antagligen finns det manliga prostituerade också men det var dem kvinnliga som syndes mest. Det är synd även fast man vet att det finns så mår man bäst av att inte se det. Men Thailand är så mycket mer än horor, så det hindrar mej inte från att besöka Thailand mångamånga fler gånger. Älskade dess natur & man kände verkligen att man inte längre var i Europa. Det var en viss skillnad må jag lova ;) Något annat som också var en nackdel att magen inte fungerade som vanligt, inte konstigt när man inte är van vid maten. Kanske att jue oftare man åker dit desto mer van blir man med maten? God mat iaf :) Men man var skapligt trött på Thaimat när man kom hem, ville bara ha tacos, korv med bröd & mjölk, HAHHA knäpp jag vet xD

Det jag ångrar är att ja inte drog på snorkeltur & elefantridning, men ja det får bli nästa gång ^^ Har inga bilder än heller, ska få av Julia eftersom jag klantade till det så både min mobil & kamera blev stulna :/ Ingen hit men aja det är bara materiella ting, värre saker kan jue ske..

Vill tillbaka till solen, värmen & maten.. Till "massaageeee?" "Tuktuk?" "Taxi?" Alla glada Thailändare & tokiga turister ^^ Det kristallklara blåa vattnet & kritvita sandstränder. 

Men ja nu är jag hemma & det är vinter, så bara att vänta på den svenska sommarn, men först ska vi hoppas på att våren kommer snart & att det inte blir en vargavinter som det är sagt. Tycker redan det vart det så dags att sluta upp nu. Hoppas på vår i slutet på mars iaf då är man nog less på snö & kyla, ännu värre om det blir plusgrader & slask.

Idag är det tillbaka till verkligheten som gäller. Har vart duktig att tvättat, hängt tvätt, sorterat tvätt, diskat & bakat kladdkakemuffins, mums! Ikväll blire jobb 17-21, bara 4h men tydligen så är det de nya förstärkningsturerna, så bättre än inget :) Känns skönt att komma tillbaka till jobbet nu efter att inte ha jobbat på mer än 2veckor. Nu klarar jag mej länge på denna semester så bara att jobba på ;)

Saknar mina älskade vänner nå enormt mycket nu som jag inte träffat på över 2veckor. Men snart så får jag träffa dem <3

Hade bäst!


Stal en bild från Alnerskans fb ^^ Grabbarna Grus - Patongs hak för svenskar, dock inte lika stort & roligt som i Ayia Napa & inget dansgolv, men det dög, alltid roligt att träffa roligt folk & prata sitt egna språk ;)

RSS 2.0