Sjukis :/

Hoppas alla får en underbart/rolig/fascinerande/trivsam valborg! Själv så blev man oturligt nog sjuk :/ Men aja ska va glad för blir annars aldrig sjuk!(Aja man ska aldrig säga aldrig, men pepparpeppar ta i trä så brukar jag inte bli sjuk). Men ah nu försvan det där aldrig eftersom jag just nu är sick :/ Som jag skojjade lite med pappa o sa; "förut hade jag aldrig ont i huvet elr blev sjuk påå riktigt! men jag kanske börjar bli gammal o har blivit en normal människa bara höhöh xD" Okej ah inte gammal men ni förstår min åsikt ;)

Så blev inget på hemtjänsten idag, synd :/ Inget nattjobb i natt heller, sa även ifrån mej nattjobbet imorn natt, tror väl inte att jag redan då är så pass pigg så jag kan jobba..

O missar käket med dem bästa ikväll :/ men ah ni får det säkert kanonskoj! Sup lugnt, det är en dag imorn också! Elr så struntar ni i det o gör som jag skulle gjort; sup dej full o va go o gla, dan efter är en annan dag, tänk inte hur du kommer må då ;)

Har mest legat framför tvn idag, men följde med papi till affärn en snabbis så jag kunde få nå gott tills ikväll när jag kommer ligga al alone framför tvn. Får bli en kväll med mozarellapizzza, cheeseballs, choklad, vatten, "så ska det låta" o "terrror på elm street". Jag är då knäpp kolla på skräckfilm i ett stort hus alldeles ensam men äh jag är jue en tuffing så ;D

Måste va frisk tills på måndag för då blire en vecka full med jobb; mån-ons o fre-lör! o bra pass dessutom, långa o ingen kväll elr natt, så det vill jag inte missa! Vill även träna nu!! En vecka utan träning humpp... Men ah det beror på hur pass fort jag blir frisk..

Hade great <3


No title

Shooo igår på mörra gick jag upp vid halv sex för att sedan gitta till stan för att lära mej öppna på subban 06.45-07.45. Nemas problemas. Sen hem för sovtime, kroppen orkade inte hålla sig vaken sen va det introduktion/jobb på hemtjänsten 16-30-21.30, kändes lite förvirrande av all information men nått fastna väl ;) Upp idag vid sex för att sedan dra till hemtjänsten för intro/jobb 07.00-16.00, kände att nu börjar det klarna lite bättre, men fortfarande mycket frågetecken såklart. Sen har jag vart totallt utslagen, orkade knappt resa mej ur soffan! Snorig, ont i halsen/bröstet, hostig, frusit hela dan både igår o idag, men varm i kroppen(kanske feber på väg? känns som 100år sen jag hade det sist, så kanske på tiden att min förkylningen för en gångs skull slår ut på riktigt?) får förhoppningsvis kika febern sen när papi kommer hem(vår febertermometer befinner sig hos sis :P).

Så får la se hur de blir med hemtjänsten imorn, vill jue självklart gå men är man sjuk så är man :( Bara att byta tid till en annan dag! Gör inte så mycket om jag blir sjuk för missar inget valborgsfirande, för är jag frisk ska jag jobba på subban natt 00.00-03.30. Hoppas bara att chefen i sånt fall går med på att jag kan byta med nån! För som jag känner mej nu så känner jag mej inte frisk nog för att stå bland en massa livsmedel o servera andra människor "käk". Inte fräscht att hosta/nysa/snörvla bland livsmedel! Så ja får se imorn när jag vaknar hur pass jag mår. Nu ska jag krypa ner under filten i soffan o kolla om de finns nå bra på tv!

Hade great <3

Måndag, monday, montag!

Lördagens utgång blen kanon som (nästan) alltid annars ;D förferrad med J-Nylén, Alnerskan, Jojjis, Sabii o Ida :) Sen blev det Nivå, som hade premiär(nyöppning). Hann aldrig besöka det stället förut när det fanns, det han läggas ner innan jag hade åldern inne xD Men det var fräscha lokaler o bra musik! Hade det skoj! Dansa o sjöng, helt otroligt att man inte blev hes av all "skriksång" o döv av att man stod precis bredvid högtalarn xD

Söndan kom jag hem runt två typ, var inte ens seg som jag alltid brukar va dan efter men ja skönt va det! Då orkade man med en prommis o en sväng till farmor o farfar, på kvällen blev det as always GG.

Today vaknade jag kvart i åtta, käkade frukost o tog en snabb prommis. Började sen jobba 10.30 så sluta jag 18.30, härligt!

Nu ska jag kika lite på tv 90210 ^^ hihi

Nu saknar man en vis nuvarande "Englandbo", buhuhuhu, men det har gått fort hitills så det kommer gå ännu fortare så är det juli snart o stjärnan kommer hem! :) Älskade grannfanskapet <3

Denna vecka kommer jag inte ha en minut över till slapphet känns det som;
Skjutsa farmor på ögonundersökning imöra på förmiddan så man blir väl där kanske 1-2h, på kvällen jobb 17-23.15. Onsdag jobb(lära mej öppna) 06.45-07.45, efter det tänkte jag försöka hinna med lite gym o på kvällen 16.30-21.30 introduktion på hemtjänsten. Torsdag introduktion 07.00-16.00, biltema med papi(kika/köpa ny hoj) ;), sen förhoppningsvis ki-box. Fredag introduktion 07.00-16.00, käk med brudsen, natt jobb 00.00-03.30. Sen jobba lördagnatt 19-00-03.30. Sen söndan ska jag fan inte gö ett skit! Så ja den här veckan kommer gå fortare än nånsin! Men skönt att ha nått att göra, synd bara att jag inte hinner träna så mkt elr träffa mina friends..

Hade great!


Vi är idioter..

Igår var det nästan kört, idag kommer skammen mer o mer. Dags att glömma o lämna det bakom sig...

Jobbade 14-18.30 igår, sen blev det Ki-box med "Våfflan" - "Fuck the pillows". Kändes skönt att slå av sig ilskan, skammen o värdelösheten...

Idag vaknade jag runt åtta drog mej upp o käka frukost o läste tidningen. FB-nördade en snabbis pratade i telen o har nyss rensat ur garderoben lite. Ska strax dra igång med städningen.. Ikväll blire ki-box med Jojjis! :D

Imorn kommer Lotta, kussen :) Ska bli roligt att träffa henne igen, går på tok för länge mellan gångerna :/ Ska även träna medelpass med J-Nylén o de andra? Tror nog dem hänkar också bara att jag inte vet det :P Kanske även ska gymma lite innan men de beror på hur pass tidigt jag orkar åka in till stan xD

Kom o tänka på en sak som ibland gör mej väldigt ledsen elr bara stör mej något otroligt! Det är när människor tror att dem är mkt bättre än en annan o ska alltid ha rätt. Riktiga översittare! Elr när man är glad för man tror en sak men så säger personen att "nej, så är det inte, det är si elr så", jag menar låt mej va glad över det jag tror, förstör inte, för ibland kan du ha rätt men ibland inte! Ibland kan nog jag också tro att jag har rätt, men faktiskt så kan jag inse att jag inte har det om den andres åsikter verkligen kan bevisas. Äsch nu blev det en massa skit, men hoppas jag fick fram syftet iaf :)

Fuck det snöar ute! :O För fan låt de va vår nu!

BTW är helt totalt kär i i Kents låt Idioter, tröttnar inte på att lyssna på den! Det är nog sant innerst inne är vi nog alla idioter.

Var var du när dom dömde mig?
Var var du när jag tog mitt straff?
Du som alltid har försvarat idioter

Du var där när jag kröntes kung
Stod på knä när jag behövde en hund
Bäst att vara på den säkra sidan muren
Gardera sig, en annan färg på buren
För oss idioter

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss

Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioter

Jag tror inte på nånting jag hör
Jag tror inte på nånting jag läser
Jag tror jag aldrig någon gång har trott på att tro

Jag ber en bön när ingen ser mig
Du har också mörka hemligheter
Bäst att vara på den säkra sidan tron
Att gardera sig, att inte bränna broar
Folk är idioter

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss

Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioter

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss

Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioter

Söndag, i vanliga fall "the dead day" men icke today "workday"

Hmfp, fredagen = total urspårning. Men ja vi tar det från början. Jag, Mosis, Hanni o Sara drog oss till Johanna runt halv åtta, så kom Våfflan o Linnea, körde en snabb förfest o drog sedan vidare till Nina i Bomhus. Det var dags för den stora "Hejdå-festen" för Nina o hennes kille för de ska dra till Thailand i typ 4månader! (Egentligen idag, men tack vare vulkanen så går det jue inga flyg). Ja vi va där o festade o hade det skit skoj, förtärdes en del alkohol o kan väl säga att det vara vi "subborna" som stod för festen tkr jag ;D Var lite annat folk där också men de gjorde inte så stort väsen av sig.. Runt elva halv tolv? (dålig tidsuppfattning) så drog jag, Våfflan, Mosis o Johanna ner på stan, kom till Subway, där slutar min berättelse xD De andra hade kul på krogen.

Jaha de va fredan de, men det var jätteroligt på festen o så! :D Checka fb för pics!

Igår sov jag mestadels, kom hem runt kvart i tre, käkade mat o sen blev det typ tvn för resten av dagen/kvällen förutom en tur till affärn för inhandlande av en pizza o lite snacks! Somnade runt halv elva.

Idag upp halv nio, o sen va de jobb 10.30-17.15(egentligen 19.00, men fatta man jue att jag skulle få gå hem tidigare), men jobbkär som man är(elr inte), så stannade jag en timme längre men enbart för att snacka lite med Johanna :) Sen blev det Gossip Girl o lite Wipeout. Håller på o lägger in pics på fb från i fredags nu för fullt xD


Nu hade jag inge mer på hjärtat!

Hade great <3


"Fuck the pillows"

Va till köpis med farmor en sväng idag, köpte ett par löparskor o ett par pastelrosa örhängen hihi xD Sen bar det hem till mutti en sväng för att socialisera. Kom hem o tänkte nu borde jag ha fått skattedeklarationen men nej! Vafan har de glömt mej?? Hoppas på att få den imööra.. Inte heller den väntade hm-räkningen hade kommit, menar har jag blivit borttappad i posten(inte jag ordagrannt men).. Aja den kommer väl de också så småningom..

Satt mej som vanligt o nörda lite framför internet, mm ett nytt mail; schemat v.17, intressant tänkte jag men när jag öppnade filen var det som jag fick en kniv i ryggen. Natt igen??? Sista april(+natt 1a maj), sämsta passet 00-03.30, hallåå är de nå fel?? Mena har jag inte jobbat tillräcklig med nätter? Elr rättare sagt också tillräckligt vid "speciella" tillfällen? mena halloween, juldan o påskafton o nu detta? Tror nog att jag hoppar subban i sommar o bara jobbar på hemtjänsten, dock inte så bara säkert perfa!! Vill inte ha fler nätter nu, redan ett halvårs slitjobb typ varje helg på natten har förstört för mej, så nej nu räcker det! Hemtjänsten i sommar o sen hoppas jag på att komma in på det jag vill på högskolan! Annars gräver jag ner mej elr tar tag i mej själv o drar här ifrån o slutar mesa...

Fan tänkte inte klaga men är man arg/besviken/irreterad va gör man inte då?

Men ja tränade ki-box med Erika så fick slå av mej lite. Vet inte om de var ilskan elr att jag kommit in i rätt teknik som gjorde att jag gav tusen gånger mer o kunde slå o sparka mkt hårdare. Ki-box är verkligen en sprot för mej, man blir peppad, peppar andra o kan ta ut sin ilska i slagen/sparkarna. Vill ha den där boxsäcken nu som jag snackat så länge om, skulle fan slå på den varje dag så mkt ilska jag har i min lilla kropp(längdmässigt) hih xD

Nej nog om det, kom hem kikade grey's o hamnade här, svettig o äcklig. Elr ja svetten har väl torkat in för länge sen höhöh, dags att duscha? Ja jag vet jag är äcklig! Men jag ska duscha nu, varmt o länge sen krypa ner i en varm härlig säng, synd att det är all alone..

Imööra blire spinning med Erika på förmiddan, huhu hur ska de går, minns att jag provade på det en gång för hundra år sen(läs typ 8an-9an) o då var det jäkligt jobbigt så ja de visar sig hur de går, kommer nog få apa ont i arslet iaf xD Sen blire lunching med her o efter det jobb 14-18.30, ska se om jag vågar mej på ett litet talk med "the boss"..

Hade great <3


Inte varje dag..


Inte varje dag man ser dessa fina djur på ens egen tomt, dessutom inte att de får ögonkontakt med en utan att de sticker ;D Synd att pappa o sis så precis kom med bilen så de blev rädda o stack!

Härliga vårväder!

Torsdagens utgång blev kanon :) Blev förferre hemma hos Nyléns, Isa dock sjuk så hon va inte med :/ Men det blev jag, julia, jojjis, sabina o ida. Det blev Slick för hela slanten! Sen hem till julia, men jag gå iväg sen vid fem? Knäppis! xD

Fredan var det meningen att jag skulle ut, men efter att ha kommit hem runt tre på dan o knappt nån sömn på natten så kände jag att en hemmakväll slappandes framför tvn kändes mer rätt :) Dessutom skulle papi o sis beställa hem mat så de ville jag jue inte missa, käkade kebab i pitabröd vilket jag inte gjort sen jag var liten så var osäker om jag fortfarande tyckte om det(jag vet jag är knäpp som inte brukar käka det), men faktiskt så var det inte så supergott som det låter på alla andra, men de va inte äckligt heller.

Lördag var det jobb 11.00-17.30. Blev så jävla sugen på att dra ut för alla kom med systemispåsar, tur var kom Erika in så fick med henne på en utgång! :) Snabbade mej hem efter jobbet(tur att jag hade bil), fixade i ordning mej lite snabbt o käkade, sen bara det av till Brynäs till Erika :) Vi förfestade o hade det asroligt :) Sen bar det av till Slick med vis tveksamhet kom vi till sist in trots att det var 23 o dem kan va hårda. Jättemkt folk o vi va fulla o glada så hade det jävla roligt :) Sen blev det in o dryga på Subbis för att sedan gå åt olika håll ;)

Söndan var jag seeg som bara den, kom hem runt två,, låg o halvsov på soffan o tryckte i mej lite mat. Sen blev det jobb 17-23.15 o det var kaos. Jag apatrött/seg o så va det hela tiden nått att göra ingen rast ingen ro.

Idag gick jag upp typ kvart över nio, käkade frukost o tvätta lite kläder. Har nyss vart på en lång härlig prommis, synd bara att ingen jävel finns kvar i Skitskär så man får gå själv.. Ska alldeles strax tvätta/städa bilen, det behövs nu må jag lova..

Ikväll blire YOGA! med J-Nylén, satan i gatan första gången vi provar på de hihi, men de blir säkert mkt skratt o skoj. Hoppas bara man inte behöver vara knäpptyst hela tiden haha xD

Hade great <3

Torsdag = Utgång! ^^

Var jue på "Flickan från ovan" häromdagen, men jag vet inte riktigt va jag tyckte. Den va väl sådär, hade förväntat mej att den skulle vara mer spännande o sorglig, men icke. Får väl godkänt. Men lite av en besvikelse faktiskt..

Så vad händer idag? Ska fixa lite o ta en prommis. Sen ikväll blire ki-box med Erika :D O efter det förferre hos Nyléns med dem, jojjis, sabii, ida o kanske carro :) Sen Slick :) Allt oftare jag går ut på torsdagar nu, men har alltid roligt då så ^^

Funderar om jag ska ha converse på krogen idag, har aldrig haft det tidigare, antagligen mkt skönare än ha höga klackar xD Aja det visar sig..

Imööra blire också utgång med några av "subborna" ^^ Sen lördagkväll kommer jag vara en dödstrött jävel, för ska upp o jobba på lördag 11-18, så ja räkna inte med att jag är en "riktig" människa förns söndag(förhoppningsvis)..

Hade graet <3


Isaa du är väl frisk?? Du måste med ikväll jue! ;D

Härliga vårdag(inte riktigt vår, men en känsla av vår iaf)

Idag har jag tagit en prommis i det härliga vädret med sis och solat solarium, hihih, jag som bara för nått år sen sa att jag inte ville lägga mej i en "cancergrill". Men fick nått infall igår kväll innan jag skulle lägga mej att jag ville sola. Inte för att jag bryr mej om att jag är en blekfis, vilket alla "normala" är nu, nej för jag vet inte, jag bara kände för det, faktiskt ganska härligt att ligga i ett solarium ;)

Så har nyss käkat, i brist på ork o fantasi blev det makaroner o tonfisk, nu tycker ni säkert jag är helt knäpp, men det är faktiskt gott när man vill slänga ihop något snabbt...

Ska iväg på aerobics om ett tag med J-Nylén :) Sen blire restaurang elr liknande med henne, alnerskan o jojjis :) Isa mådde not so good så tror inte hon hänkar :/ Efter det blire bio, antagligen "Flickan från ovan", yes finally som jag velat se den! Mkt bio nu den senaste tiden höhö, elr mkt o mkt va i söndags med Mallan"Farsan". Mena mkt för mej annars brukar det ta flera månader emellan mina biobesök.

Så ja en helt skön dag idag med andra ord, till skillnad från gårdagen när det snöa-regna.. Vill bara försvinna härifrån, starta ett nytt liv på ett annat ställe. Visst de vill jag fortfarande bort från den här hålan, har alltid nått att återvända till eftersom min familj o stor del av släkten bor här så! Nejp får hoppas att jag kommer in i Sundsvallkriminologi så blir allt frid o fröjd. O när jag tänker efter så skulle nog inte Lund elr Malmö vara fy skam det heller trots att det känns überlångt borta.. Vad gör jag annars liksom? Om jag inte kommer in? Har länge snackat om Norge men det kommer inte bli av.. Igår kom jag på den briljanat idéen o fråga en viss person om den ville hänga på till Tyskland o försöka hitta jobb om jag inte kommer in på högskolan.. Så ja får se :) Älskade Berlin när jag var där så det skulle inte sitta helt fel!

Och nu vill jag dra iväg utomlands! Kom igen tjejer vi letar upp en billig sista minuten o drar, vad sägs om det? Pengar löser sig alltid :) KOM IGEN! =)

Hade great <3

Långfredagen - till minne av jesus korsfästelse!

Gårdagen blev en kanondag! Dagen startade i Uppsala med Idiisen <3 Shoppade en t-shirt, en vind/vattenavvisande jacka o örhängen :) Sen kom vi hem till mej runt halv fem, började göra oss i ordning för kvällen o käkade lite makaronipudding ^^

Kvällen spenderades hemma hos bästaste twinsen, med dem, Alnerskan, Jocko, Lina o Vanessa :) Jätterolig förfest, det spelades ölspel, sjöngs allsång, pratades o bara hade det allmänt roligt :D Sen bar det av mot Slick, tänkte att om vi gick vid elva skulle det nog vara lugnt med folk när vi kom för vi visste att det var skärtorsdan o att Calle Christansson skulle uppträda, vilket skulle innebära jävligt mycket folk. Men ja jo tjena kom dit kanske kvart över elva redan då aslång kö o jättemkt folk inne redan :O Shit, men vi ställde oss där, förutom Alner, Lina o Vanessa som lyckades ta sig förbi kön tack vare att Vanessas kille är Dj där. Så vi stod där glatt i kön, trodde aldrig att vi skulle stå så länge som 1,5h men ja så blev det. Träffade på trevligt folk i kön o hade det roligt så tiden gick. Men blev lite orolig ett tag för tappade bort dem jag va med i kön, men gick in med nån randomguy, sen träffade jag till slut på dem andra igen :) betalade 90kr för att vara inne i 45min, kändes lite ovärt men eh det va skoj tiden som vi va där :) Sen bar det av "hemåt".

Kom hem efter halv två idag, en slagen hjälte må jag lova, trötthet alltid denna trötthet!

Så nu ska jag skala potatis, för blir påskmiddag här hemma ikväll med papi, bror, sis, Victor, farmor, farfar, Catharina, Maggie o Pella :)

Hade great!

GLAD PÅSK! ^^

RSS 2.0